2 évnél régebbi cikk

Ingyenes nordic walking Palotavárosban
·Sportnordic walking·Utolsó frissítés: undefined
Ingyenes nordic walking Palotavárosban
·Sportnordic walking·Utolsó frissítés: undefined

Szeptemberben is folytatódik a nordic walking program a Palotavárosi tavaknál: a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében szerdánként 14 órától várják az érdeklődőket.

A nyáron indult nordic walking foglalkozások szeptembertől szerdai napokon 14 órától zajlanak majd a Palotavárosi tavak körül Vauver Antal tréner emlékére, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében. A díjmentes foglalkozásokat 15-20 fős csoportokban, körülbelül 1 órás időtartamban, instruktorok vezetésével szervezik.

A gyalogláshoz az oktatók – Jánosi Zsuzsanna, Velancsics Katalin, Szatzker János és Csog Imre – díjmentesen biztosítják a botokat. A program mindig az István Király Általános Iskola főbejáratától indul, és a Palotavárosi tavak körüli füves területen megy végig. A csoporthoz bárki csatlakozhat: indulás előtt tíz perccel van a gyülekező.

Könnyű sportöltözet és megfelelő, nem magas szárú cipő ajánlott, illetve ivóvíz. A helyszínen nem tudnak állapotfelmérést biztosítani, egészségügyi probléma esetén javasolt a kezelőorvossal konzultálni. Viharos időjárás vagy eső esetén a sportprogram elmarad.

Borítókép: Simon Erika
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek