2 évnél régebbi cikk

Indulhat a fűtés
·Hírekfűtés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Széphő Zrt.
Indulhat a fűtés
·Hírekfűtés·Utolsó frissítés: undefined

Szeptember 15-től kérhető a fűtés a távfűtéses lakásokban a közös képviselőkön, illetve a lakásszövetkezeten keresztül online formában a SZÉPHŐ Zrt-től.

Ha a közös képviselő vagy a lakásszövetkezet kéri, elindulhat a hónap közepén a távfűtés a fehérvári lakásokban. A rendelkezésre állási időben a legkényelmesebb online formában jelezni a fűtési igényt a SZÉPHŐ Zrt. felé – nyilatkozta lapunknak a cég vezérigazgatója, Szauter Ákos. 

„A korábbi felületünk, amin eddig lehetett a fűtésindítást igényelni megszűnt, erről már több ízben tájékoztattuk a képviselőket. A mostani időszakban csak az új és előre regisztrált felületünkön lehet az indítást kérni, amihez egy előzetes regisztráció szükséges.” 

A fűtés nem mindenütt kezdődhet el szeptember 15-én, ugyanis jelenleg 170 épületben még tartanak a lakásfelújítások, esetükben kétséges, hogy szeptember 15-re meg tud-e valósulni a visszatöltés - tette hozzá a vezérigazgató. 

A hőközpontokban azonban minden készen áll a szezon elindítására. 

„170 olyan épület van, ahol le van ürítve a rendszer, és bár még van néhány nap szeptember 15-ig, de ilyen nagy mennyiségű házat feltölteni ilyen rövid idő alatt biztosan nem lehet. Erről a leürítés igénylésekor igyekszünk tájékoztatni a közös képviselőket.”

A SZÉPHŐ az online befizetések népszerűsítése érdekében új kampányt indított. Azok az ügyfelek, akik a csekkbefizetés helyett e-számlára váltanak szeptember, október hónapokban, részt vesznek egy játékban, közülük hetente kisorsolásra kerül egy nyertes, aki ajándékcsomagot, vagy ajándékutalványt kap.

A fődíj egy szabadon felhasználható utalvány, amely beváltható az Accent Hotels lánc bármelyik szállodájában. A játék részletei megtalálhatók a www.szepho.hu oldalon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek