4 hónapnál régebbi cikk

Radiátorcsere távhős otthonban? Érdemes előre tervezni!
Fehérvár Médiacentrum fotója
SZÉPHŐ Zrt.
Radiátorcsere távhős otthonban? Érdemes előre tervezni!

A távhős otthonokban végzett radiátorcserékhez még a munkálatok megkezdése előtt, a tervezési fázisban szükséges felvenni a kapcsolatot a SZÉPHŐ Zrt. ügyfélszolgálatával. A távhőszolgáltató a rendelkezésre álló információk alapján véleményezi és jóváhagyja a tervezett átalakításokat, illetve tanácsokkal is szolgál a radiátor kiválasztásához és a szerelési munkálatokhoz.

Ha a közeljövőben átalakítást tervezünk, vagy már gondolkodunk rajta, érdemes mielőbb megkeresni a SZÉPHŐ Zrt.-t. A kiállított szakvélemény nem évül el, nincs rá időkorlát. Megelőzhető egy kellemetlen szituáció, amelyben már jönne a szakember, de még nem állnak rendelkezésre a szükséges papírok.

A távhőszolgáltató igyekszik a beérkező kérelmeket minél rövidebb időn belül kezelni, de a fűtési idényen kívül is adódhat olyan leterheltség, aminek következében csak a maximális 30 napos határidővel tudják kiállítani a szakvéleményeket.

Aki távhős otthonában radiátorcserét vagy annak megszűntetését tervezi, benyújthatja igényét gyorsan, kényelmesen a társaság elektronikus ügyfélszolgálati rendszerén, amely a https://ugyfelszolgalat.szepho.hu webcímen érhető el.

Amennyiben nem rendelkezünk internetes hozzáféréssel, keressük fel személyesen, nyitvatartási időben a SZÉPHŐ Zrt. Székesfehérvár, Honvéd utca 1. szám alatti ügyfélszolgálatát.

A véleményezés azért nagyon fontos, mert a panelépületekben, a lakások számától függetlenül, a fűtési rendszerre egy nagy egységként kell tekinteni. Az átalakításnál, radiátorcserénél körültekintően kell eljárni, hiszen ezek a beavatkozások hatással vannak a többi lakás fűtésére is. A tanácsadás a szolgáltatás színvonalának megtartása, valamint az otthonokban megszokott komfortérzet miatt elengedhetetlen.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek