2 évnél régebbi cikk

Keddtől már nem érvényesek a 2020. március 20. előtt kiváltott éves parkolóbérletek
·Közlekedésparkolás·Utolsó frissítés: undefined
Keddtől már nem érvényesek a 2020. március 20. előtt kiváltott éves parkolóbérletek
·Közlekedésparkolás·Utolsó frissítés: undefined

2021. október 31. fontos dátum volt a tavalyi lakossági parkolóbérletek szempontjából, ugyanis a 2020. március 20. előtt kiváltott lakossági éves parkolóbérletek eddig voltak érvényesek.

A Városgondnokságon már hetek óta kiválthatók a novembertől érvényes jövő évi lakossági bérletek. A szekesfehervarparkolas.hu-n pedig elektronikusan is kiválthatók a 2022-es éves bérletek, melyek egészen 2023. január 31-ig érvényesek.

Az I-es, a II-es és a III-as parkolóövezetekben a 2020. március 20 előtt kiváltott éves lakossági bérletek jártak csak le 2021. október 31-én. (A veszélyhelyzet miatt ingyenessé vált parkolási időszak kompenzálásaként hosszabbodott meg az éves parkolóbérletek érvényessége.)

A kiemelt övezetbe, az-az a történelmi belvárosba a veszélyhelyzet alatt is kötelező volt a behajtási és parkolási engedélyek kiváltása. Az ott élő gépjármű tulajdonosoknak a megszokott módon, január 31-ig érvényes a behajtási és parkolási engedélyük, ők decembertől tudják ezeket kiváltani a következő évre.

(Forrás: szekesfehervar.hu)

Borítókép: Bácskai Gergely
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek