2 évnél régebbi cikk

Kirándulj Nálunk! - Osztálykirándulás szervezése okostelefonnal
·TechKocka·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
https://pixy.org/
Kirándulj Nálunk! - Osztálykirándulás szervezése okostelefonnal
·TechKocka·Utolsó frissítés: undefined

A iskolás évek egyik legkedveltebb része a jellemzően év végi osztálykirándulás. Azonban, aki valaha is részt vett már egy ilyen szervezésében, az tudja, hogy ez egy igen komoly kihívás pedagógusnak, szülőnek egyaránt.

Az egész ott kezdődik, hogy talán már az első félév végén arra feszül rá igen sok tanár, hogy mikor és merre induljon az osztály kirándulni. Persze a legtöbb tanárnak akadnak bejáratott, már ismert, talán-talán megszokott kiránduló tervei. Azonban ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a gyerkőcök pont ezekre a helyekre szeretnének menni.

Szóval az egész szervezés már a helyszín kiválasztásánál könnyen meg tud inogni, főleg mert a sok-sok ismert helyszín családi kirándulás szempontjából lehet, hogy ideális, de egy majd’ 30 fős osztály azért kicsit más. És akkor a szervezés további, adminisztratív és pénzügyi részéről még nem is beszéltünk.

Ehhez a kicsit sem egyszerű folyamathoz nyújt most segítséget a Kirándulj Nálunk! alkalmazás, mely egészen komplex támogatási lehetőséget ad a szervezésben résztvevők kezébe.

Az alkalmazás telepítése után már azonnal a kezdő oldalon egy tematikus kereső jön velünk szembe, ahol különböző tematikák és preferenciák alapján tudunk helyszínt választani. A tematikus keresőn túl igen hasznos, hogy a rengeteg felsorolás megtekinthető egy térképes felületen is, így talán egyszerűbb a lakóhelyünkhöz közelebbi célpont kiválasztása.

További érdekes lehetőség, hogy szervezés tekintetében arra is van mód az alkalmazásban, hogy rögzítsük a résztvevők nevét, ily módon a lista bármikor átfutható. Sőt egy könnyen szerkeszthető ellenőrző listát is létre tudunk hozni, ahol listázhatjuk magunknak az éppen aktuális vagy az éppen következő tennivalókat, így nem marad el semmi intézendő.

De a legpraktikusabb talán, hogy a kirándulás költségeit is fel tudjuk vinni az app erre a célra fejlesztett részébe, ahol pontokba szedve, tételesen tudjuk rögzíteni a kirándulás összes kiadását.

Az már csak hab a tortán, hogy a Kirándulj Nálunk! appnak van egy olyan verziója is (Kirándulj Nálunk! Partners), ahol az alkalmazásban megjelenő partnerek tudják a maguk ajánlatait, elérhetőségeiket, áraikat módosítani, hogy azok mindig naprakészek, frissek legyenek.

A Kirándulj Nálunk! alkalmazás és a hozzá tartozó Kirándulj Nálunk! Partners app elérhető Androidos és iOS-es telefonokra egyaránt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek