2 évnél régebbi cikk

Ne felejtsük el időben megvásárolni a karácsonyi dekorációkat!
·Életmódkarácsony·Utolsó frissítés: undefined
Ne felejtsük el időben megvásárolni a karácsonyi dekorációkat!
·Életmódkarácsony·Utolsó frissítés: undefined

Már csak néhány hét és itt a karácsony! E varázslatos ünnep – és az adventi időszak – nem képzelhető el csodát idéző fények és dekorációk nélkül. Ideje hát beszereznünk a szükséges karácsonyi kellékeket!

Képzeljük el, hogy van egy szép házunk, a ház körül egy bájos kis kert, a teraszon pedig ott áll egy kényelmes jakuzzi, mely a hűvös őszi napokon arra csábít minket, hogy elmerüljünk benne! Ahogy közeleg a tél és lassan átjár minket a karácsonyi hangulat, a forró vízben ücsörögve bizony egy idő után hiányozni fognak körülöttünk az ünnepi fények / díszek!

No, de honnan szerezzük be a legmegfelelőbb minőségű és árú dekorációt? A legegyszerűbb egy olyan szaküzletet választani, amivel már korábban is elégedettek voltunk – például ahonnan a már említett jakuzzit is vásároltuk: az Aqualing Kft.-től!

Az Aqualing Kft. a puha és merev falú medencéken, jakuzzikon és standfelszereléseken kívül októbertől januárig műfenyőkkel, LED fényfüzérekkel és karácsonyi dekorációk forgalmazásával is foglalkozik. Az említett áruházak ilyenkor átalakulnak karácsonyi DekorTrend üzletekké. (A medence karbantartáshoz szükséges alapvető termékek természetesen ebben az időszakban is elérhetőek a boltokban.)

A DekorTrend hazánkban kilenc szaküzlettel várja az érdeklődőket. Székesfehérváron a Széchenyi utca 5. szám alatt vásárolhatunk élethű műfenyőket, karácsonyi fényeket és illatokat!

Dekortrend

Dekortrend

A műfenyők között van 2D-s, 3D-s, kevert levelű, óriás, mini, design, prémium és világítással ellátott is. A dekor girlandok többféle verzióban és színben kaphatók: a 2D-s és a 3D-s műfenyő ágakból készített, magas minőségű, élethű fenyőgirland és karácsonyi girland dekorációkat ajtó- vagy ablakkeretre, kandallóra, korlátokra helyezhetjük. A girlandok levelei nem szúrnak, ágai könnyen hajlíthatóak, így könnyedén rakhatunk rájuk ledes fényfüzéreket, karácsonyi díszeket.

A LED fények kategóriájában ablakdíszek, jégcsap fényfüzérek, fényfüggönyök, fényhálók, dekor- és elemes fényfűzérek, projektorok, crystalline-, karácsonyi-, kerti-, toldható- és okos fények találhatóak. A DekorTrend toldható fényfüzér, fényháló, jégcsap fényfüzér és fényfüggöny termékeinek legnagyobb előnye, hogy egyetlen konnektorról működtethetőek. Ennek köszönhetően komplex világítási rendszereket tervezhetünk velük az otthonunkba és a kertünkbe.

Attól függően, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni, választhatunk hideg fehér vagy meleg fehér színek között, s akkor sem kell aggódnunk, ha a tervezett hátteret esetleg „elrontaná” a fekete kábel, mert átlátszó kábel is kapható! A kerti fénysorok között találunk színes mediterrán és party fényfüzért, valamint elegáns, tündérfényes dekorációt is.

Ha műfenyő alá szeretnénk elhelyezni az ajándékokat szenteste, akkor sem kell lemondanunk a fenyőfa-illatról! Az amerikai Scentsicles illatpálcák tökéletes karácsonyi hangulatot teremtenek bármilyen helyiségben! Egy üvegcse 6 illatpálcát foglal magába 6 fém akasztóval, amivel könnyedén felhelyezhető a pálca a műfenyő sűrű ágai közé. Illata nem tolakodó, hanem kellemesen lágy, mint egy valódi fenyőillat!  

Visszakanyarodva az eredeti gondolathoz (és jakuzzi-nyújtotta örömökhöz): kertünk és teraszunk téli fényeit is egyszerűen megoldhatjuk a DekorTrend toldható világítási rendszereivel!

A lenyűgöző LED-es égősorok könnyedén felhelyezhetők egy konnektor és a DekorTrend szakértő kollégái segítségével, akik szívesen adnak szakmai tanácsokat, segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában, hogy elégedetten dőlhessünk hátra a meleg, bugyogó vízben, miközben a pazarul kivilágított otthonunkban gyönyörködünk.

A DekorTrend székesfehérvári üzletének elérhetősége:

Weboldal: https://dekortrend.hu/dekortrend-szekesfehervar
Cím: Székesfehérvár, Széchenyi utca 5.
Telefonszám: 70/931-7773
E-mail: szekesfehervar@dekortrend.hu


Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 9:00–17:00
Szombat: 9:00-13:00

Borítókép: Dekortrend
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek