2 évnél régebbi cikk

Cser-Palkovics András elkapta a koronavírust
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Cser-Palkovics András elkapta a koronavírust
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined

Pozitív lett a koronavírus-tesztje Fehérvár polgármesterének. Komoly tünetei nincsenek, mindössze hőemelkedés, nátha és egy kis köhögés eddig az összes jele a fertőzésnek - jelentette be Cser-Palkovics András Facebook-oldalán.

"Mivel ma reggel nem éreztem magam teljesen egészségesnek, elővigyázatosságból elmentem koronavírus tesztre, amelynek eredménye sajnos pozitív lett. A biztonság kedvéért PCR-tesztet is csináltattam, az eredménye most este érkezett meg. Megerősítette, hogy elkaptam a koronavírust.

Komoly tüneteim nincsenek, mindössze hőemelkedés, nátha és egy kis köhögés eddig az összes jele a fertőzésnek.

Értelemszerűen a szükséges ideig karanténban leszek. Azokat a kollégáimat, akikkel közvetlen kontaktom volt az elmúlt napokban, arra kértem, hogy teszteltessék magukat.

Az, hogy egyelőre nincsenek komolyabb tüneteim, egyértelműen az oltásoknak, és a harmadik oltásnak köszönhető. Bízom benne, hogy ez nem is fog változni, persze ameddig nem múlnak el teljesen a tüneteim és szükséges, itthonról fogok dolgozni."

A polgármester kiemeli, vigyázzunk magukra és egymásra, adassuk be a koronavírus elleni védőoltást, valamint ha kell, a harmadik oltást is!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek