2 évnél régebbi cikk

Vargha Tamás: megújulnak Öreghegy utcái
·KözlekedésSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Vargha Tamás
Vargha Tamás: megújulnak Öreghegy utcái
·KözlekedésSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined

A Pozsonyi út a Zsolnai út, a Nagyszombati utca, a Kassai utca, és a Nyitrai utca teljeskörű felújítása valósul meg a következő években.

Közösségi oldalán tette közzé a hír Vargha Tamás országgyűlési képviselő, miszerint a Kormány elfogadta és támogatja a Gazdaság Újraindításáért Felelős Operatív Törzsnél kezdeményezett javaslatát több öreghegyi utca felújításáról.

Eszerint szükségessé vált a Pozsonyi út a Zsolnai út, a Nagyszombati utca, a Kassai utca, és a Nyitrai utca teljeskörű felújítása. Az útfelújítások állami forrásból fognak megvalósulni 2022 és 2025 között.

"Közművekkel és útburkolattal együtt ez akkora feladat, hogy csak kormányzati forrásokból tudjuk felújítani ezeket az utakat pár év alatt" - hangsúlyozta a poszt alatti hozzászólásában Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere. - "Örülünk és köszönjük! Indulhat tehát a tervező kiválasztása, a tervezés majd az engedélyeztetés, természetesen ütemezetten megvalósítva azt az egyes utak vonatkozásában.

Fontos előrelépés ez Öreghegynek, de minden városrésznek is, hiszen így szabadulnak fel olyan önkormányzati források, amelyek más városrészek útjainak, járdáinak felújítására lesznek fordíthatók a következő években."

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek