2 évnél régebbi cikk

Ezekben az időpontokban tartanak oltási akciónapokat a fehérvári háziorvosok
·Hírekoltás·Utolsó frissítés: undefined
Ezekben az időpontokban tartanak oltási akciónapokat a fehérvári háziorvosok
·Hírekoltás·Utolsó frissítés: undefined

Székesfehérvár polgármestere Facebook-posztban számolt be a legfrissebb tudnivalókról.

Ezen a héten is zajlanak az oltási akciónapok, azaz időpont-foglalás nélkül van lehetőség az első vagy bármely ismétlő oltás felvételére a kórházi oltóponton. A fehérvári háziorvosok is csatlakoztak ehhez a nagyon fontos kezdeményezéshez - kezdődik Cser-Palkovics András posztja. 

Arról, hogy melyik körzeti orvosi rendelőben mikor van lehetőség az oltások bejelentkezés nélküli beadatására, ezen a linken lehet tájékozódni.

A polgármester továbbá arról is beszámolt közösségi oldalán, hogy készül a város költségvetése,  a tervek szerint a 2022-es költségvetést a január végén esedékes közgyűlésen tárgyalja majd a képviselőtestület. 

Közzétette azt is, hogy január 18-án nyitják meg az Aranybulla Emlékévet, 14 órakor ünnepi Díszközgyűlésen a Városháza Dísztermében.

 A járványhelyzetre tekintettel korlátozott létszámban hívtak vendégeket, de szeretnék, ha az eseménynek a helyi közösség minden tagja részese lehetne, ezért a Díszközgyűlést élőben közvetíti a Fehérvár TV és a város YouTube csatornája, ahol később is visszanézhető lesz a program.  

A teljes posztot itt találod:

Borítókép: MTI/Vasvári Tamás
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek