2 évnél régebbi cikk

Fejér megyei a Hooligans új basszusgitárosa
·ZeneSukoró·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Hooligans
Fejér megyei a Hooligans új basszusgitárosa
·ZeneSukoró·Utolsó frissítés: undefined

Romanek Gergő lett a Hooligans új basszusgitárosa. A sukorói zenész a február 11-i, veszprémi bulin mutatkozik be a rajongóknak.

Vasárnap este egy videóban jelentette a Hooligans, hogy megtalálták a banda új basszusgitárosát. Az együttes tagjai sukorói otthonában keresték fel Romanek Gergőt, akit több jelölt meghallgatása után választottak ki a december közepén távozó Késmárki Zsolt helyére. 

"Borzalmasan nagy megtiszteltetés, el se tudom mondani, hogy mennyire. Nagyon szeretem a fiúkat, mind zeneileg, mind emberileg, úgyhogy úgy érzem, a legjobb helyre kerültem, ahova csak lehet az életben. Remélem, hogy ez nemcsak nekem nagy meglepetés, hanem én is tudok számukra majd meglepetést okozni pozitív értelemben, és nemcsak én leszek büszke arra, hogy ebben az együttesben játszhatok, hanem ők is, hogy jó basszusgitárost sikerült találniuk" - mondta a videóban a magyartanárként dolgozó zenész.

A hétéves kora óta zenélő Romanek korábban a testvéreivel közösen alapított Romanek Airlines, később a Mamazonas, az Acid DC és az Intim Torna Illegál zenekarokban játszott. A Hooligansben február 11-én, Veszprémben mutatkozik be, majd másnap a budapesti Barba Negrában lépnek fel.

Az új tag bejelentéséről készült videót itt lehet megnézni:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek