2 évnél régebbi cikk

Fagyjon a zsír! - forradalmi fogyasztó módszer Fehérváron
·Életmódfogyás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kovács V: Orsolya
Fagyjon a zsír! - forradalmi fogyasztó módszer Fehérváron
·Életmódfogyás·Utolsó frissítés: undefined

Ha eddig azt hitted, a tartós fogyás leghatékonyabb módja a zsírégetés, akkor most nagy meglepetésünk van számodra! A robbanásszerű karcsúsodás mínusz 5 fok alatt kezdődik!

Nem, nem égő, hogy te sem tudtál róla: a zsírégetés már a múlté. Ez a módszer forradalmian új Székesfehérváron is, és a Berény út 16. szám alatt, a Zsírklinikán bármikor kipróbálhatod. 

A legjobb pedig, hogy jöhet hamburger, fagyi vagy lustulás a tévé előtt: ezt az eredményt többé nem teszi tönkre semmi! Az eljárás a zsírsejteket örökre elpusztítja. 

A zsírfagyasztásos eljárás, az úgynevezett kriolipolízis, a zsírleszívás nem-invazív megfelelője. Fájdalommentes eljárás, mely a felesleges zsírtöbbletet végleg eltávolítja. A helyi zsírlerakódások eltüntetését mínusz 8 Celsius fokra való lehűtés és egy vákuumos technológia kombinálásával éri el.

„Az eljárást testkontúrozásnak is hívjuk, mindenfajta diéta vagy mozgás nélkül tud változást elérni

meséli Czettl Andrea, a Zsírklinika vezetője. - Ez nem egy fogyókúra, nem kilókban, inkább centiméterben mérhető a változás, mely hamar látványos eredményeket hoz."

A körülbelül hetven percig tartó kezelés hatása körülbelül két hónap múlva lesz igazán látványos, és a test egy adott területén legfeljebb háromszor javasolt megismételni.

Már egyetlen kezelés is az zsírszövet 25-30 százalékos csökkenését eredményezi az adott területen, a kezelt terület körfogata pedig akár 5 centiméterrel is csökken. Három eljárás után a zsírsejtek 70-80 százalékos pusztulása érhető el. (Ugyanazon a testtájon nagyjából hat hétnek kell eltelnie két kezelés között.)

A kezelés legfeljebb enyhe fájdalomérzettel jár, kellemetlen érzést inkább csak az első néhány percben tapasztalhatunk. Felépülési idő pedig nincs, szokásos tevékenységeinkhez azonnal visszatérhetünk. 

Az alábbi videóban minden részletet megtudhatsz a kezelésekről: 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek