2 évnél régebbi cikk

Továbbra is az Alba Bástya adományraktárában várják a tárgyi felajánlásokat
·Hírekháború·Utolsó frissítés: undefined
Továbbra is az Alba Bástya adományraktárában várják a tárgyi felajánlásokat
·Hírekháború·Utolsó frissítés: undefined

A városunkba érkező és segítségre szoruló menekültek részére az Alba Bástya Központ gyűjti a tárgyi adományokat, és közösségi oldalán folyamatosan közzéteszi, aktuálisan mire van leginkább szükség – írja dr. Cser-Palkovics András.

A polgármester Facebook-oldalán keresztül is arra kér mindenkit, hogy aki a városban tartózkodó menekülteknek szán tárgyi adományt, az ne a kollégiumokhoz, szálláshelyekhez vigye, hanem az Irányi Dániel utcai adományraktárába. A városvezető köszönetét is kifejezte mindenkinek, aki akár tárgyi felajánlásokkal, akár a városi adományszámlára pénzt átutalva, akár pedig a határhoz a segélycsomagokat folyamatosan szállítva segíti az Ukrajnából hazánkba érkezetteket.

"Köszönöm mindenkinek, aki akár tárgyi felajánlásokkal, akár a városi adományszámlára pénzt átutalva, akár pedig a határhoz a segélycsomagokat folyamatosan szállítva segíti az Ukrajnából hazánkba érkezetteket" - írta a polgármester.

A Fehérvárra érkező és segítségre szoruló menekültek részére az Alba Bástya Központ gyűjti a tárgyi adományokat. Továbbra is működik adományraktár az Irányi Dániel utca 4. szám alatt, ahova elsősorban azonnali fogyasztásra kész élelmiszert, tisztálkodási és higiénés szereket, illetve pelenkát várnak. Innen viszik ki a kollégiumokba az ellátottak igényei szerint az adományokat. Az Alba Bástya egyébként folyamatosan kommunikálja a Facebook-oldalán, hogy aktuálisan mire van leginkább szükség.

Érkeznek a pénzadományok is a város által megnyitott adományszámlára, ezek összege már meghaladja a 7 millió forintot. Továbbra is várjuk a felajánlásokat az alábbi számlaszámon: 12023008-00153647- 06700001.

"Sajnos nem tudhatjuk, meddig tart még a háborús helyzet Ukrajnában. A segítő szándékra és tettekre valószínűleg még jó ideig szükség lesz. Köszönet minden fehérvári magánszemély, közösség, intézmény, cég eddigi és az elkövetkezőkben megnyilvánuló segítségéért, felajánlásáért!" - zárta Cser-Palkovics András.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek