8 hónapnál régebbi cikk

Álláslehetőség az Enyingi Agrár Zrt.-nél: több munkakörbe várja új munkatársait Fejér megye nagy múltú agrárcége
·Gazdaságállás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Enyingi Agrár Zrt.
Álláslehetőség az Enyingi Agrár Zrt.-nél: több munkakörbe várja új munkatársait Fejér megye nagy múltú agrárcége
·Gazdaságállás·Utolsó frissítés: undefined

A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és a járvány idején is stabil megélhetést nyújtott/nyújt az Enyingi Agrár Zrt.

Fejér megye egyik legnagyobb múltú agrárcégénél nyílik most lehetőség elhelyezkedni: az Enyingi Agrár Zrt. több nyitott pozíciójára várja azokat, akik kiszámítható és biztos munkahelyet szeretnének magunknak, olyat, amely járványok vagy nehézségek idején is stabil jövőt kínál.

Az Enyingi Agrár Zrt. története egészen 1949-ig nyúlik vissza: ekkor hoztak létre a Mezőföld és a Sárrét találkozásánál 3 állami gazdaságot, amelyeket a későbbiekben összevontak, és 1963. január 1-jétől Enyingi Állami Gazdaság néven működött.

A kezdetektől igen sokrétű tevékenységet folytatott a gazdaság, jelenleg pedig az árunövény termesztés, illetve saját állattartást szolgáló takarmánynövények termesztése, valamint az állattenyésztés határozza meg a profilját.

Jelenleg nyitott állásajánlatok:

  1. A Kiscséripusztai (Polgárdi–Kiscséripuszta) telephelyen állattenyésztési munkakörök: fejő, borjúgondozó, elletős, ivarzó kifogó. Jelentkezni a +36 30 9272 077 telefonszámon lehet.

  2. Az Ágostonpusztai telephelyen traktoros, szárítókezelő, mikrobuszvezető és mázsaházas munkakörök.
    A traktoros és szárítókezelő munkakör betöltésénél előnyt jelent a szakirányú végzettség és a szakmai gyakorlat. A mikrobuszvezető munkakör betöltésének feltétele: D kategóriás jogosítvány. Előnyt jelent a lajoskomáromi, dégi, vagy középbogárdi lakóhely. 
    Jelentkezni a +36 30 9272 077 telefonszámon lehet.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek