1 évnél régebbi cikk

Így néz ki a Nádasdy-kastély a Marvel-moziverzumban
·FilmNádasdladány·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/groups/nadasdladany
Így néz ki a Nádasdy-kastély a Marvel-moziverzumban
·FilmNádasdladány·Utolsó frissítés: undefined

A Marvel-moziverzum Holdlovag ( Moon Knight) című sorozatában tűnik fel Nádasdladány nevezetessége, a Nádasdy-kastély. Nemcsak a Fejér megyei épületet láthatjátok a 6 részes sorozatban, más emblematikus magyarországi helyszínek is felismerhetők.

A Holdlovag (Moon Knight ) című sorozat a Marvel univerzum egyik olyan különleges alkotása, amelynek a címszereplője egy ízig-vérig antihős. Persze amitől számunkra még érdekesebb a sorozat, hogy telis-tele van Fejér megyei és hazai helyszínekkel. Így ha úgy tűnik, mintha a Nádasdy-kastélyt látnátok, akkor nyugi, nem a szemetek káprázik, hanem valóban Nádasdladány tűnik fel, mert tavaly nyáron a kastélyban forgatták a 6 részes sorozat egyes jeleneteit. 

A sztoriról annyit elárulunk, hogy Oscar Isaac alakítja a félelmetes hőst. Holdlovag nagyon sok mindenben hasonlít kedvenc denevéremberünkre, Batmanra. A különbség annyi, hogy Holdlovag egy rakás dologtól szenved ( alvászavar, személyiséghasadás ...stb) .

Az első trailer nagyon magasra tornázza az elvárásokat, ráadásul azt is bedobja, mikor érkezik a széria első része: a sorozat március 30-án startol el a Disney+-on.

A 3. részben tűnik fel a kastély, de a Szépművészeti Múzeum és Vajdahunyad vára is szerepel a Marvel univerzum szuper sorozatában.

Nézzétek csak:

Mondjuk nem csodálkozunk azon, hogy miért esett erre a helyszínre az alkotók választása. Gyertek és barangoljátok be velünk a megújult Nádasdy-kastélyt!

Kapcsolódó
Gyönyörűen megújult a Nádasdy-kastély, augusztus 3-ától várja újra a látogatókat

Augusztus 1-jén, vasárnap délelőtt tartották meg a nádasdladányi Nádasdy-kastély ünnepélyes megnyitóját. A Tudor-stílusban épült kastély épület keddtől teljes pompájában, megújult kertjével és romantikus, hajózható kis tavával várja újra az műemlékek szerelmeseit.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek