1 évnél régebbi cikk

Két helyen ehetünk féláron csokifagyit Fehérváron a csokifagyi napja alkalmából kedden
·Gasztrofagyi·Utolsó frissítés: undefined
Két helyen ehetünk féláron csokifagyit Fehérváron a csokifagyi napja alkalmából kedden
·Gasztrofagyi·Utolsó frissítés: undefined

2022-ben első alkalommal csatlakozott Magyarország a nemzetközi naphoz.

Évek óta ezen a napon ünneplik a csokoládéízű fagylaltot a világ más helyein - írja a Szeretem a csokit blog csapata, akiknek a kezdeményezésére idén mi is örülhetünk a csokifagyi napjának. 

"Ezen a napon legalább ötvenszer szerez örömet a csokoládé ízű fagyi azoknak, akik vesznek egy gombóccal, ugyanis kutatók szerint legalább 50 alkalommal nyalunk bele egy gombóc fagyiba, mire az elfogy. Pontosan ennyi, azaz 50% kedvezményt kapnak azok, akik ezen a napon ellátogatnak a résztvevő fagyizókba" - írják a kezdeményezők. 

Az akcióhoz 12 megyéből csatlakoztak cukrászdák és fagyizók, illetve az Auchan áruházlánc is. Székesfehérváron így két helyen nyalhatunk akciós csokifagyit kedden: az Auchan fehérvári áruházában, illetve a Dolce Vita Cukrászda és Kávézóban. Utóbbi helyre 14-19 óra között érkezzünk, ekkor kaphatjuk meg az édességet az akciós 190 forintos áron - írják a cukrászda Facebook-oldalán.

Az országos lista ide kattintva olvasható.

Kapcsolódó
A 20 legjobb Fejér megyei fagyi lelőhely a vendégek értékelése alapján

Elindult a fagyiszezon végre, így megnéztem, hogy azok közül a Fejér megyei helyek közül, ahol fagylaltot is lehet kapni, melyeket értékelik a leginkább a vendégek.

Borítókép: Pixabay/silviarita
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek