1 évnél régebbi cikk

Újra itt a Helló, nyár! - Nene, Deniz és Ákos is fellép a fehérvári vakációköszöntőn
·ProgramokFEZEN·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Újra itt a Helló, nyár! - Nene, Deniz és Ákos is fellép a fehérvári vakációköszöntőn
·ProgramokFEZEN·Utolsó frissítés: undefined

A helyi diákoknak ingyenes programon a Nene zenekar és Deniz lép színpadra a Fezen ligetben június 18-án, szombaton 18 órától. Ráadásként Helló, nyár! karszalaggal az Ákos koncert is ingyenes lesz nekik.

Öt évvel ezelőtt rendeztek először Helló, nyár! koncertet akkor még a Zichy ligetben. Székesfehérvár önkormányzata ezzel az ingyenes programmal várta a város általános és középiskolás diákjait, hogy egy nagy közös bulival csaphassanak bele a nyári szünetbe.

Nos, úgy néz ki, hogy két év kényszerszünet után idén ismét lesz Helló, nyár!, méghozzá június 18-án, szombaton 18 órakor a Fezen ligetben, ahol Nene és Deniz is megmutatják magukat.

Az eseményre egyébként nappali tagozatos, fehérvári intézményekbe járó diákok számára diákigazolvány felmutatásával ingyenes a belépés.

És ez még nem minden: a résztvevők a helyszínen karszalagot kapnak, amellyel a 20:30-kor kezdődő Ákos-koncerten is díjmentesen tombolhatnak. Szóval, ne is agyaljatok sokáig, szombaton irány a Fezen liget! És hát akkor helló, halló, nyár! 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek