1 évnél régebbi cikk

Már délelőtt ellepték a Vidi-Köln meccsre érkező német szurkolók Fehérvárt
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szabó Miklós Bence
Már délelőtt ellepték a Vidi-Köln meccsre érkező német szurkolók Fehérvárt

Aki dél körül Fehérvár Belvárosában járt komoly rendőri jelenlétet tapasztalhatott, ugyanis a német ultrák már kettő órakor elindultak a Városház térről az arénába. Tűzijátékkal, füstfáklyákkal és petárdákkal várják az esti meccset.

Komoly rendőri jelenlét mellett, már délelőtt gyülekeztek a német szurkolók a vasútállomás előtt. Többségük már tegnap megérkezett Magyarországra, Budapesten töltöttek egy estét, és csak a meccs erejéig utaztak Fehérvárra.

A Belvárosban már jóval többen készültek az esti meccsre, a szurkolók többsége itt gyülekezett. Hogy ne történjen komolyabb rendbontás a készenléti rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre. A Várkörút mind két oldalán rendőrautók várták a szurkolókat. A német ultrák jó részét, buszokkal szállították Fehérvárra, a meccs után pedig ezekkel a járművekkel indulnak haza.

Nem sokkal kettő óra előtt indultak a Belvárosból a német szurkolók a MOL aréna irányába. Már a Belvárosban előkerültek a füstfáklyák és a különböző pirotechnikai eszközök, majd bemutattatták a német szurkolók azt is, hogy milyen hangerőre képesek.

A készenléti rendőrség munkatársai végig kísérték a szurkolókat az arénáig. Szükség is volt a munkájukra, hiszen a német szurkolók, az időközben gyülekező fehérvári ultrák mellett is elhaladtak a Kis Budai út mellett. A hazai szurkolók az esti meccset megelőző két órában vonulnak majd az aréna felé az Alba Plazától indulva.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek