1 évnél régebbi cikk

Szakemberhiány miatt szünetel egy szakrendelés a fehérvári kórházban
Fehérvár Médiacentrum fotója
PB
Szakemberhiány miatt szünetel egy szakrendelés a fehérvári kórházban

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban a gyermek gasztroenterológiai szakrendelés átmenetileg, humánerőforrás-hiány miatt szünetel.

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Facebook-oldalán tette közzé, hogy átmeneti változás lépett életbe a fehérvári gyermekgasztrológiai ellátásban: a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban a gyermek gasztroenterológiai szakrendelés átmenetileg, humánerőforrás-hiány miatt szünetel.

A térség betegellátása továbbra is biztosított, az átmeneti időszak alatt ezen ellátások a Heim Pál Gyermekkórház, a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinika, a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház és a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Gyermek gasztroenterológiai szakrendelőiben folyamatosan elérhetőek, így egyetlen beteg sem marad ellátatlan.

A sürgősségi esetek ellátása továbbra is a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Gyermekosztályán történik.

Amennyiben állapotuk alapján szükséges, a gyermekek a Heim Pál Gyermekkórházba vagy pedig a Semmelweis Egyetem I. vagy II. sz. Gyermekklinikájára kerülnek áthelyezésre annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalú ellátásban részesülhessenek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek