1 évnél régebbi cikk

Továbbra is igényelhetik a többgenerációs családok a rezsicsökkentett gázárat
Továbbra is igényelhetik a többgenerációs családok a rezsicsökkentett gázárat

A hatósági bizonyítványt a Polgármesteri Hivatal állítja ki, mostanáig 326 esetben már a helyszíni szemlét is elvégezték.

Eddig összesen 494 kérelem érkezett be a Polgármesteri Hivatalhoz, amelyből eddig 259 ingatlan felelt meg a jogszabályban foglaltaknak – írja Cser-Palkovics András közösségi oldalán közzétett bejegyzésben.

Mint ismert, a Kormány döntése szerint a többgenerációs lakóépületekben együtt élő családok is rezsicsökkentett áron juthatnak földgázhoz, ha erről az élethelyzetről igazolással rendelkeznek. Ezt a hatósági bizonyítványt a Polgármesteri Hivatal állítja ki.

Továbbra is igényelhető a többgenerációs lakóingatlanokban élő családok számára a rezsicsökkentett földgáz! Az ehhez szükséges hatósági bizonyítvány kiállítását a Polgármesteri Hivatal munkatársai végzik: Eddig összesen 494 kérelem érkezett be a többgenerációs lakóingatlanok kapcsán.

"Kollégáim fáradhatatlan munkájának hála 326 esetben már a helyszíni szemlét is elvégeztük, mostanáig a jogszabályban előírtaknak 259 ingatlan felelt meg, ők meg is kapták, vagy hamarosan megkapják a hatósági bizonyítványt. 67 esetben a kérelmező(k) a jogszabály alapján sajnos nem voltak jogosultak a hatósági bizonyítvány kiállítására" - írja a polgármester.

A kérdéseket az ugyfelszolgalat@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen és a ‪(70) 66 99 199-es telefonszámon tehetik fel az érdeklődők a hivatal munkatársainak.

Borítókép: Mihályi Attila
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek