1 évnél régebbi cikk

Együttműködés született a fehérvári Photonax és a napelemekkel foglalkozó kínai Zonergy között
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Zonergy-Clean Energy Everywhere
Együttműködés született a fehérvári Photonax és a napelemekkel foglalkozó kínai Zonergy között

A szerződés megkötésével új fejezet nyílik a közép-kelet-európai energiapiacok fejlesztésében.

Magyarországon évente átlagosan 2000 óra a napsütéses idő, ami hatalmas piaci potenciált biztosít az országnak a napelemes energiatermelésben. A Közép-Európai piac kiaknázását megcélozva, egy kínai napelemes rendszerekkel foglalkozó vállalat, a Zonergy Europe S.R.L. megállapodást kötött kedden a Photonax Kft. világítástechnikai vállalkozással.

Az ünnepélyes aláírással a felek abban állapodtak meg, hogy a fehérvári vállalat a kínai cég termékeit forgalmazza a jövőben. A szerződés megkötésével új fejezet nyílik meg a közép-kelet-európai piacok fejlesztésében.

"A megújuló energiának Európában számos célja van. Cégeink ezzel a most megkötött együttműködéssel a legjobb megoldást fogják nyújtani a helyi lakosoknak" - nyilatkozta Richard J Guo, a Zonergy Europe S.R.L. ügyvezető igazgatója.

A székesfehérvári székhelyű fiatal cég az együttműködés során egy új, hazánkban még nem ismert terméket tud bevezetni, professzionálisabb, hatékonyabb és megbízhatóbb megoldásokat kínálva ügyfeleinek.

"Mivel még senki nem forgalmazza ezt a terméket, mi kizárólagossággal tudjuk behozni Magyarországra. Elég nagy a hiány jelenleg a napelemes piacon mindenféle termékből a gyártási problémák miatt, így abban bízunk, hogy ezzel mi ki fogjuk tudni elégíteni az ügyfeleink igényeit" - mondta el Minárovits Márton, a Photonax Kft. tulajdonosa.

A most létrejött együttműködés kölcsönös előnyöket jelent a jövőben mindkét fél számára, és elősegíti a szén-dioxid-semlegesség és a nulla kibocsátás céljainak megvalósítását Magyarországon, sőt, Európában is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek