1 évnél régebbi cikk

Több millió forint értékben rabolt két fehérvári lakásból, bilincsben végezte a betörő
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/PoliceHungary
Több millió forint értékben rabolt két fehérvári lakásból, bilincsben végezte a betörő

Az 55 éves váli férfi két nap alatt két fehérvári házat is kifosztott.

A rendőrségre Székesfehérvár belvárosából betörésről érkezett lakossági bejelentés 2022. szeptember 29-én. A bejelentő elmondta, hogy távolléte alatt egy ismeretlen személy behatolt a lakásába, és az ott elhelyezett széfből több millió forint értékben készpénzt, ékszereket, valamint nagy értékű karórákat tulajdonított el - írja a police.hu.

Az eset kapcsán a rendőrök azonnal részletes adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, mígnem néhány nappal később - az előző bűncselekmény szomszédságából - újabb betörésről érkezett jelzés a rendőrségre. A tolvaj ez alkalommal két aranygyűrűt zsákmányolt a lakásból.

A nyomozók az összegyűjtött adatok alapján megállapították, hogy a szóban forgó két bűncselekményt ugyanaz a személy követhette el. Az ismeretlen tolvaj azonosítására és felkutatására nyomozócsoport alakult.

Az egyenruhások felderítőmunkájának eredményeként 2022. november 8-án a főváros egyik XIV. kerületi áruházában elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves váli férfit, akivel szemben kétrendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek