1 évnél régebbi cikk

Hagyj el idén is egy mikuláscsomagot, és csalj mosolyt a gyerekek arcára!
·Hírekjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pál Loránd
Hagyj el idén is egy mikuláscsomagot, és csalj mosolyt a gyerekek arcára!
·Hírekjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined

A nagy sikerre való tekintettel 2022-ben is meghirdették a Hagyj el egy mikuláscsomagot! akciót, amely során nincs más dolgotok, mint december 6-án jól látható helyen elhelyezni egy apróka ajándékot - ezzel téve szebbé a fiatalok ünnepét.

Karácsony közeledtével sokunknak megfordul a fejében, hogy nemcsak szeretteinket, hanem azokat is meglepjük, segítsük valami kis aprósággal, akik igazán rászorulnak arra.

Nos, az elmúlt évek sikeres akciói után idén is arra buzdítják az embereket, hogy december 6-án helyezzenek el egy mikuláscsomagot, játékot vagy könyvet parkban, padon, bolt mellett, játszótéren, orvosi váróban, óvoda vagy iskola előtt - bárhol, ahol nap mint nap megfordulnak, vagy ahol sok ember jár.

A csomagra írjatok egy rövid üzenetet, például: „Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza! A megtalált csomagról tölts fel egy képet a Hagyj el egy mikuláscsomagot 2022 Facebook-eseményhez.”

Az ajándékozás után persze még nem ér véget a feladatotok, ugyanis a jótékony kezdeményezés szervezője azt kéri (nyilván kíváncsiságtól vezérelve, hogy hány emberhez ért el a felhívása), hogy akik bekapcsolódtak a játékba (elhagytak vagy találtak egy csomagot), jelezzék a Facebook-eseménynél. A bejegyzésedben tüntessétek fel a település nevét, ahol a csomagot elhagytátok és az elhagyott csomagok számát is.

Ha minden megvan, akkor hajrá, hajrá! Lepjék el az utcákat azok a mikuláscsomagok!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek