1 évnél régebbi cikk

A kerítés állította meg az ittas férfit Székesfehérváron, a Beregszászi utcában
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
A kerítés állította meg az ittas férfit Székesfehérváron, a Beregszászi utcában

A rendőrök a sofőr vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellene.

Anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök november 23-án reggel Székesfehérváron, a Beregszászi utcában, ahol egy férfi autójával egy ingatlan kerítésének hajtott. A helyszínelés során megállapították, hogy az 58 éves sárszentágotai sofőr úgy vezetett, hogy elindulás előtt szeszes italt fogyasztott. A férfit a rendőrök mintavételre előállították, a vezetői engedélyét elvették, és büntető feljelentést tettek ellene.

Sárbogárdon is ittas sofőrt fogtak

Sárbogárdon, az Ady Endre úton ellenőriztek a járőrök ugyancsak november 23-án este egy autóst, akiről megállapították, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. A 40 éves helyi illetőségű férfit a rendőrségre előállították, a vezetői engedélyét elvették, és büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok betartására. A szeszes italok és bódító szerek használata már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat váltanak ki, amelyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést. Fogyasztásuk hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, a baleseti kockázat kimagasló. Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nemcsak önmagát, mások életét is veszélyezteti!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek