1 évnél régebbi cikk

Karácsonyi kívánságposta Fehérváron: egy kis varázslat a gyerekeknek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Tourinform Székesfehérvár
Karácsonyi kívánságposta Fehérváron: egy kis varázslat a gyerekeknek

A Tourinform irodában a gyerekekkel közösen felbélyegezhetjük, karácsonyi pecséttel lepecsételhetjük, és speciális postaládába dobhatjuk be a Jézuskának szánt levelet.

Szenteste a csengő csilingelése talán a gyermekek legjobban várt pillanata - legtöbben még felnőttként is emlékszünk arra, mit éreztünk, amikor megpillantottuk a gyönyörűen feldíszített karácsonyfa alatt az ajándékcsomagokat, mennyire izgultunk, hogy vajon a kérésünk, kívánságunk célba ért-e. És talán természetes, hogy ezt a varázslatot szülőként is szeretnénk megteremteni gyermekeinknek.

A székesfehérvári Tourinform iroda karácsonyi postaládája egy újabb lehetőség arra, hogy a karácsony csodáját éltessük. A Hiemer-házban található irodában ugyanis már üzemel a karácsonyi kívánságok postaládája.

"Gyertek el a Tourinform irodába, ahol közösen felbélyegezhetitek és lepecsételhetitek a levelet, amelyet aztán bedobhattok a karácsonyi postaládánkba. Így biztos célba ér a kívánság. Ha besegítenél a Jézuskának, gyere vissza hozzánk újra, és less bele a gyerkőcöd levelébe. Mi tudunk titkot tartani!" - írják felhívásukban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek