1 évnél régebbi cikk

Megnyílt a negyedik ALDI Székesfehérváron!
·Életmódbolt·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Aldi
Megnyílt a negyedik ALDI Székesfehérváron!
·Életmódbolt·Utolsó frissítés: undefined

December 15-én nyílt meg új székesfehérvári áruházunk, aminek köszönhetően a helyiek és a környékbeliek már négy üzletünkben fedezhetik fel gazdag, remek áron kínált, kiváló minőségű árucikkeinket – köztük saját márkáinkat –, így könnyű bevásárolni az ünnepekre, akár ajándékot, akár a menü hozzávalóit keresik.

Vásárlóink ebben az üzletünkben is országosan egységes árukínálatunkból válogathatnak, amibe – a jól ismert állandó választékunkon túl – teljes szezonális kínálatunk is beletartozik.

Kényelmes bevásárlás – már négy helyen a városban

A Budai út 173. szám alatti új áruházunk kocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hiszen a 7-es főút mellett, a Köfém-lakótelep szomszédságában található, az M7-es autópályától néhány percre.

Autóval érkező vásárlóink 111 férőhelyes parkolónkban biztosan találnak szabad helyet, ahol 4 e-töltőállomás is várja őket. Azokra is gondoltunk, akik a tömegközlekedést részesítik előnyben, a buszmegálló áruházunktól csupán pár perces sétára található. A legújabb belső dizájnunk alapján kialakított eladóterünkben egyszerű és kényelmes a bevásárlás.

Saját márkáinkkal még többet spórolhatnak!

Helyi és regionális beszállítóink termékeit is tartalmazó árukínálatunk mintegy 80%-a saját márkánk, azaz csak nekünk készülnek, és kizárólag nálunk kaphatóak. Mint minden termékünk, saját márkáink is kiváló minőséget képviselnek, ám az áruk jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké.

Fedezzék fel – többek között – KOKÁRDÁS, MONARC, TOYLINO vagy éppen TANDIL saját márkáinkat!

Nyitási ajánlatainkban – kizárólag új üzletünkben – rendkívül kedvező, 20-55%-kal alacsonyabb áron kínálunk közel 60 terméket. Nyitási ajánlataink az élelmiszerekre 3 napig, a non-food árukra a készlet erejéig érvényesek.

A nyitás napjától szombatig az „Az Év Friss Pékáru Kereskedője”-ként AZON MELEGÉBEN látványpékségünk valamennyi frissen és helyben sütött pékáruját is 20%-kal olcsóbban kínáljuk.

A nyitás után is szuper árakkal várjuk Önöket minden áruházunkban. Aktuális ajánlatainkat mindig megtalálják online szórólapunkban, amit weboldalunkon vagy applikációnkban lapozgathatnak. Várjuk Önöket!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek