11 hónapnál régebbi cikk

Megvan a lefoglalt ingyen Vidi-jegyek egy része, egy MLSZ-es játékvezető árulja 3000 forintért
Megvan a lefoglalt ingyen Vidi-jegyek egy része, egy MLSZ-es játékvezető árulja 3000 forintért

Fricska vagy sem, igaz vagy csak trollkodik a piros kabátos játékvezető, az emberben azért fehérváriként felmegy a pumpa.

Kedden tették közzé, hogy a szombati, az első osztályban maradás miatt sorsdöntő MOL Fehérvár FC - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésre a belépés ingyenes lesz a C és a D szektorokba a MOL Arénába. Ehhez regisztrációs jegyet ugyanakkor minden szurkolónak ki kell/kellett váltania személyesen vagy pedig online. A regisztráció lehetősége azonnal nyilvánossá is vált, majd néhány óra múlva betelt a két szektor, de nem csak a fehérváriak kapkodtak a lehetőség után: a rivális csapatok akcióba lendültek annak érdekében, hogy minél kevesebb Vidi-drukker jusson jegyhez.

Korábban a Vidi hasonló bakiba már belefutott a Köln elleni visszavágón, ám akkor a német drukkerek biztosították be a helyüket a lelátón. A klub már este reagált a történtekre, az online jegyvásárlást a C, D és vendégszektorokban leállította, a D5 és D6-os szektorokba lehet majd kiváltani az ingyenes belépőket, kizárólag személyesen.

Mindezek tükrében érdekes, de főleg szomorú az egyik székesfehérvári adok-veszek csoportban megjelent apróhirdetés, amelyet Zsolt, aki adatlapja szerint MLSZ-játékvezető posztolt :

Sziasztok,
Sajnos barátaimmal nem tudunk részt venni a hétvégi vidi meccsen, így áron alul megválnék 183 feleslegessé vált jegyemtől. 
Az ultrakockába(!!) és az oldallelátóra egyaránt van, darabja 3000 Ft.
A jegyekkel kapcsolatban kérlek privátban keressetek.
#erosebbenmintvalaha

Hogy csak fricska vagy valós a hirdetés, talán nem is érdekes. Egy biztos: a rivális csapat drukkerétől is nehezen fogadná el az ember, ám itt a Magyar Labdarúgó Szövetség egy alkalmazottja lett a főszereplő...  

Borítókép: Facebook/Fehérvár Adok-Veszek
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek