10 hónapnál régebbi cikk

Mosolyfesztivál, kölyökörömök - ilyen volt a Vízivárosi juniális
·Programokgyerekek·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Mosolyfesztivál, kölyökörömök - ilyen volt a Vízivárosi juniális
·Programokgyerekek·Utolsó frissítés: undefined

Nyárköszöntő sporttal, vetélkedővel, zenével, ismeretterjesztéssel, és főleg rengeteg gyerekkel Vízivárosban.

A Vízivárosi nyárköszöntő rendezvényt immár nyolcadik alkalommal szervezte meg az ART Kulturális Egyesület  dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő kezdeményezésére a városrész gyermekeinek. A Pitypang zenekar hangolta jókedvre a családokat: aprók és nagyok táncra perdültek, együtt varázsoltak, énekeltek a színpad előtt.

Mosolyfesztiválnak is nevezhetnék a Kölyök Juniálist, hiszen annyi öröm, kedvesség, jókedv jellemzi ezeket az eseményeket - mondta dr. Horváth Miklósné, a városrész képviselője köszöntőjében.

A Juniális kellemes összejövetelt biztosít évről évre rengeteg játékkal, ovis próbákkal, színpadi programokkal, sok-sok zenével, amelyet már várnak az itt élő családok. Dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntőjét követően megkezdődött a nyolcpróba. A vízivárosi óvodások távolugrásban, kislabda-dobásban jeleskedtek. Csukott szemmel teljesítették az ügyességi pálya feladatait, összekevert színsorokat tettek rendbe. A próbák mellett gyerek és felnőtt egyaránt kipróbálhatta, hogy a bográcsból nem is olyan egyszerű dolog kiválogatni a zöldségeket, vagy kipecázni a vízből a halakat. A Széphő munkatársai különleges kvízekkel, míg a Városgondnokság a fűnyíró kistraktorral várta az érdeklődőket. Ügyességüket és KRESZ-tudásukat a rendőrségi sátorban is kipróbálhatták a résztvevők, a hulladékgyűjtéssel kapcsolatos kérdéseiket pedig a Depónia munkatársainak tehették fel. 

Az esemény hangulata és sokszínűsége a képgalériából is érezhető:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek