7 hónapnál régebbi cikk

Civil nap a Zichy Ligetben
Fehérvár Médiacentrum fotója
Preszter Elemér
Civil nap a Zichy Ligetben

Szombaton dupla eseménynek ad otthont a székesfehérvári Zichy liget. Tizenhatodik alkalommal rendeznek Civil Napot, emellett kuriózumként a Demográfiai Csúcs Családi Napját is megtartják.

Szeptember tizenhatodikán szombaton ismét megrendezik a Székesfehérvári Civil Napot a Zichy Ligetben. A rendezvény célja nem változott az előző évekhez képest, elsősorban a társadalmi kapcsolatok erősítésére, valamint a közösségi megjelenések bővítésére hívja fel a figyelmet. Az idei Civil Napon hetvenegy civilszervezet mutatkozik be.

"Tényleg egy nagyon nagy seregszemléről van szó, és idén kapott a város egy olyan felkérést a köztársasági elnöki hivataltól, személyesen köztársasági elnökasszonytól, hogy legyünk egy kiegészítő rendezvénye itt, vidéken a Demográfiai Csúcsnak, ami most kerül megrendezésre a hétvégén, és legyen egy nagy családi nap ebből a szombati napból" - monda el Molnár Tamás, környezetvédelmi és civil tanácsnok.

A szervezők a grandiózus eseményen már reggel kilenc órától különböző színes programokkal várják a résztvevőket és a családokat, a gyerekeket, légvár, arcfestés, csillámtetkó és Andi bohóc szórakoztatja, ezen kívül különböző gyerekkoncertek is lesznek, este hat órától pedig a Roy&Ádám Trió, Zabos Regina és a Magna Cum Laude együttes lép fel.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek