7 hónapnál régebbi cikk

Értekezlet és díjátadó
Értekezlet és díjátadó

Az elmúlt időszak eseményei, a jövőbeni feladatok meghatározása és a státusztörvény – többek közt ezekről esett szó a Pedagógusok Szakszervezetének soron következő ülésén, ahol az Eötvös-emlékérmeket is átadták az arra érdemeseknek.

Évnyitó értekezletet tartott Székesfehérváron a Pedagógusok Szakszervezete Fejér Vármegyei Szervezete Titkárok Tanácsa. Az elmúlt időszak értékelése és a jövőbeni feladatok meghatározása mellett szóba került a státusztörvény kérdése is, mellyel kapcsolatban Gosztonyi Gábor, a pedagógusok szakszervezetének alelnöke a tiltakozó akciók folytatásáról is beszélt.

"Folytatjuk továbbra is a tiltakozásokat. Ha a Fejér megyei kollégák esetleg ötletekkel szolgálnak, hogy mi az, amit még nem próbáltunk ki és elő lehet venni így a tarsolyból mint ötlet, azt megnézzük, hogy mennyire lehet akár helyileg, akár országos szinten végrehajtani" – mondta el Gosztonyi Gábor, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke.

A rendezvényen kimagasló szakszervezeti munkájuk elismeréseként többen is díjazásban részesültek. Halász Eszter, Sepsiné Takács Erika, Szűcs Krisztina és Toloczkóné Haász Andrea bronz fokozatú, Horváth István Attiláné, Iszákné Spiczmüller Marianna, Tima Gabriella és Mátrai Zoltánné ezüst fokozatú, Buza Edit pedig aranyfokozatú Eötvös József-emlékérmet vehetett át.

Borítókép: Maráczi Lilla
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek