6 hónapnál régebbi cikk

Indul az engedélyeztetés
·Hírekfejlesztés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Indul az engedélyeztetés
·Hírekfejlesztés·Utolsó frissítés: undefined

Elkészültek az Alba Ipari Zónát és az épülő multifunkcionális csarnokot a Budai úttal összekötő utak.

"Az építkezés indulásakor szándékosan különválasztottuk a csarnok és az úthálózat beruházását, így az utak megnyitásával nem kell megvárni a csarnok átadását" –fogalmazott közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester abban a bejegyzésében, melyben szerdán közzétette: pénteken indulhat a multifunkcionális csarnok úthálózatának műszaki átadás-átvétele.

Az Alba Ipari Zónát a Budai úti bevezetővel összekötő utak elkészültek, a hatósági engedélyeztetésük elindulhat a műszaki átadás után. Minimum hatvan nap, mire az engedélyeket megszerzi a város, és megnyithatják a forgalom számára ezeket az utakat. 

"Korábban már írtam a hatósági engedélyeztetések hosszú és nehézkes folyamatáról a déli összekötő út kapcsán. Az akkor leírtak sajnos most is érvényesek. Remélem, hogy az engedélyeket kiadó hatóságok nem fognak hibát találni, így a lehető leggyorsabban használatba vehetjük az utakat!"

Cser-Palkovics András hozzátette: további fejlemény, hogy az Alba Ipari Zóna tulajdonosa megkezdi a zóna belső útjainak felújítását, ezzel is felkészülve a megnövekvő forgalomra.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek