6 hónapnál régebbi cikk

Hárman verekedtek össze egy fehérvári használtruha-üzletben, a biztonsági kamera rögzítette az akciót
·Hírekverekedés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Magyarország Ügyészsége
Hárman verekedtek össze egy fehérvári használtruha-üzletben, a biztonsági kamera rögzítette az akciót
·Hírekverekedés·Utolsó frissítés: undefined

Először a cipős polcról az ott kihelyezett termékeket kezdték összegyűjteni, aztán indult a harc.

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a három férfival szemben, akik 2023. április végén összeverekedtek egy használtruha-üzletben - írja közleményében a Fejér Vármegyei Főügyészség. A vádirat szerint a három férfi – közülük ketten testvérek – 2023. április végén, reggel egy használtruha üzlet előtt várták a nyitást. A nyitást követően a boltba bementek, és a cipős polcról az ott kihelyezett termékeket elkezdték összegyűjteni.

Amikor két férfi néhány lépésre megközelítette egymást, az egyik ismeretlen okból, két kézzel, nagy erővel meglökte a másikat, aki ettől nekiesett a ruhásládának, majd felkapaszkodva felállt és nekiugrott támadójának, őt ütni kezdte, köztük kölcsönös ütésváltás alakult ki.

Ekkor a testvér a verekedőkhöz futott, a férfit a földre rántotta és többször megütötte. Eközben a dulakodókhoz ért már az üzlet egyik eladója és a biztonsági őrök is, akik a verekedőket szétválasztották és értesítették a rendőrséget.

A közleményben azt írják: a vádlottak kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsítottak, amely alkalmas volt arra, hogy megbotránkozást, riadalmat keltsen, így cselekményük garázdaságnak minősül.

A biztonsági kamera felvételén a férfiak dulakodása látható, amelyet ide kattintva lehet megnézni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek