5 hónapnál régebbi cikk

Nyílt nap új termékkörrel, szakmai reggeli és Black Friday az Építők Forrásánál Fehérváron
·Hírekotthon·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Építők Forrása
Nyílt nap új termékkörrel, szakmai reggeli és Black Friday az Építők Forrásánál Fehérváron
·Hírekotthon·Utolsó frissítés: undefined

Ha építkezés, kert- vagy fürdőszobafelújítás előtt állunk, akkor itt egy remek lehetőség, hogy döntéseinket kellően megalapozzuk. A székesfehérvári Építők Forrása különleges szakmai nappal várja az érdeklődőket: egy lehetőség nem csak szakembereknek!

Szakembereket és építkezőket is egyaránt vár különleges szakmai reggelire 2023. november 20-án, hétfőn az Építők Forrása székesfehérvári telephelyén, a Budai út 408. szám alatt. A nyílt napon egy kellemes reggeli keretében nemcsak hasznos tippeket kaphat mindenki, de lehetőség lesz kipróbálni a METON Kft. új, magas minőségű üvegszövet erősítéses PRO ragasztócsaládját is. Az eseményen a gyár képviselői is jelen lesznek, így első kézből kaphatunk információt a termékről.

A METON Kft. új, PRO ragasztócsaládja nemcsak a 11.20-i nyílt napon, hanem az egész hét folyamán 2023.november 25-ig, 40 százalékos, extra engedménnyel vásárolható meg. További információt a telephelyükön érhetnek el az új, professzionális burkolási segédanyagokkal kapcsolatosan. 

A nyílt napon bemutatják az újonnan bevezetett, különösen tartós KUBALA szerszámokat és barkácseszközöket is, amelyekhez szintén gyári bemutatót rendeznek. A 2023.11.20-i nyílt napon kipróbálhatók, és aznap 10 százalékos kedvezménnyel meg is vásárolhatók majd a szerszámok. További részleteket és praktikus tanácsokat a Budai úti telephelyükön nyújtanak az érdeklődők számára. 

Az Építők Forrása nemcsak ezzel az akcióval készül!

2023.11.16-a és 23-a között a WELLIS szakkereskedői Black Friday akció keretében minden fürdőszobai, wellness és kert termékre minimum 20 százalék kedvezményt biztosítanak.

Bemutatják új, magyar beszállítójuk, a Karsai Holding Zrt. termékeit, amelyek amellett, hogy hazai termékek, környezetbarát újrahasznosított anyagból is készülnek. A kiállítás alatt nemcsak megtekinthetők lesznek, de meg is rendelhetők.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek