5 hónapnál régebbi cikk

LOMBkoronás Székesfehérvár: már lehet foglalni időpontot a fák és cserjék átvételére
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
LOMBkoronás Székesfehérvár: már lehet foglalni időpontot a fák és cserjék átvételére

Megnyílt és november 30-ig él a LOMBkoronás Székesfehérvár faültetési pályázatra vonatkozó internetes felület: december 5-6-7-re lehet időpontot foglalni a fák és cserjék átvételére.

A LOMBkoronás Székesfehérvár faültetési pályázatra augusztus végén lehetett jelentkezni. Összesen 154 pályázatot tudtak jóváhagyni a kertészek, ebből 112 helyre fát, 42 helyre pedig cserjét kapnak idén ősszel a jelentkezők.

Megnyílt és november 30-ig él a LOMBkoronás Székesfehérvár faültetési pályázat internetes felülete: december 5-6-7-re lehet időpontot foglalni a fák és cserjék átvételére, amiről minden sikeres pályázó értesítő e-mailt kapott. A fák kiosztásának helyszíne a Halász utcai iparcikk piac parkolója lesz.

Az átvételhez szükséges a személyi igazolvány és a lakcímkártya. A Városgondnokság kéri, hogy az átvételre mindenki olyan járművel érkezzen, ami az elnyert növény elszállítására alkalmas: egy fa körülbelül 25 kilogramm és 2-2,5 méter magas.

Időpontfoglalás nélkül a növények nem vehetők át.

A szakszerű ültetési munka segítéséhez minden pályázónak szakmai útmutatót adnak a növénnyel együtt. Az átvett fa elültetéséről majd egy fotót is fel kell tölteniük a pályázóknak, amiről szintén e-mail emlékeztetőt kapnak, ez tartalmaz majd egy linket, amin keresztül a fénykép feltölthető lesz.

Az ültetés pontos és jóváhagyott helyszínét az osztás napjáig a Városgondnokság dolgozói festékkel megjelölik. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban a faosztas@varosgondnoksag.hu e-mail címen keresztül tudnak a résztvevők információt kérni. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek