4 hónapnál régebbi cikk

Vízivárosi adventre várják a fehérváriakat
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám
Vízivárosi adventre várják a fehérváriakat

Ismét hagyományos Vízivárosi műsorral készülnek három választókörzet oktatási intézményeinek tanulói. A következő három szombaton szívmelengető műsorok színesítik az ünnepekre való készülődést.

Az energiaválság hatásai miatt tavaly nem szervezték meg a megszokott formában a Vízivárosi adventet. Idén azonban Horváth Miklósné, Deák Lajosné és Molnár Tamás önkormányzati képviselők, valamint az oktatási intézmények tanulói, óvodásai újra szeretnék megajándékozni a város közösségét, hogy átadhassák a karácsonyi készülődés, az ünnep hangulatát.

Az első szombat a hagyományok szerint a 11-es választókörzet intézményeinek összefogásával valósul meg. A második szombaton a 4-es számú választókörzet gyermekeinek műsora segít a hangolódásra. A Németh László Általános Iskola, az Árpád úti, és a Napsugár óvoda gyermekei mutatkoznak majd be a színpadon. A harmadik adventi szombaton pedig a 3-as számú választókörzet színesíti a készülődést.

Hogy ne csak a gyermekeknek kedvezzenek, az idősebb generációt a Horváth Elemér, Horváth Péter testvérpár műsorával várják majd.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek