4 hónapnál régebbi cikk

Idén is lesz Szilveszteri Pezsgőfutás a Velencei-tónál, fehérváriakat is várnak!
Fehérvár Médiacentrum fotója
www.my575challenge.hu/pezsgofutas/
Idén is lesz Szilveszteri Pezsgőfutás a Velencei-tónál, fehérváriakat is várnak!

Megérkezett a Mikulás a gárdonyi Tóparti Szakambulanciára. Kedden ugyanakkor tájékoztatót tartottak az év utolsó futós bulijáról.

A gárdonyi Tóparti Szakambulanciára már megérkezett a Mikulás. A kicsik legnagyobb örömére ajándékokkal, zenével és vidámsággal örvendeztette meg a családokat a nagy szakállú. A 2016-ban indult intézmény dolgozói évről évre mindig színes ünnepséggel kedveskednek ilyenkor a kezelésre érkező családoknak, akiknek száma az évek során jócskán megnőtt, jelezve azt, hogy nagy szükség van a környéken az államilag finanszírozott ellátásra.

Kedden délelőtt az idei Szilveszteri Pezsgőfutásról is beszámoltak a szakambulancián, amely évről évre egyre népszerűbb program. 2022-ben több, mint 500 sportoló állt rajthoz különböző távokon. Még 1984-ben született meg az év végi program ötlete. Először városrészek közötti, baráti társaságoknak szerveztek futóversenyt, ami néhány év múlva Szilveszteri Pezsgőfutássá alakult azzal a céllal, hogy az óévet is mozgással búcsúztassák.

Idén december 31-én 9 órakor indul futás 4 és fél, vagy 12 km-es távon, de akár a Velencei tókört is megcélozhatják a vállalkozó szelleműek. Nevezni erre a linkre kattintva lehet. Azoknak, akik részt vesznek a 37. Szilveszteri Pezsgőfutáson a rajtkor egy kis pezsgőt is kínálnak a szervezők. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek