4 hónapnál régebbi cikk

Karácsonyi évzáró az Albánál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Megyeri Zoltán
Karácsonyi évzáró az Albánál

Több százan húztak kosaras cipőt és mezt az Alba Regia Sportcsarnokban csütörtök délután. Karácsonyi évzárót tartott az Arconic-Alba Fehérvár az utánpótláscsapataival.

Megtelt az Alba csarnok, de most nem a lelátókon voltak több százan, hanem a pályán. Az Arconic-Alba Fehérvár utánpótlás csapatainak tagjai és a felnőtt férfi csapat játékosai sporttal zárták a 2023-as évet.

"Korosztályainkban a csapatok a kiemelt bajnokságokban játszanak. Vannak, akik nehezebb csoportba kerültek, nagyon nehéz ellenfelek ellen játszanak, de én azt gondolom, hogy mindenféleképpen eredményes lehet ez az év, előrébb tudunk lépni az idei évben, és bízunk benne, hogy válogatott játékosokat is tudunk nevelni."- tájékoztatta az fmc.hu-t Góbi Henrik, az Arconic-Alba Fehérvár utánpótlás szakosztályvezetője. 

Az évzárót hagyományosan, minden évben megrendezi az akadémia. Idén 320 fő vett részt a sportrendezvényen a négyszáz fős Arconic-Alba Fehérvár játékosai közül. A felnőtt csapat ez évi teljesítményéről beszélt kameránknak Vojvoda Dávid.

"A 2023-as évre nem lehet panaszunk, második helyen zártuk a bajnokságot, ez egy jó eredménye a csapatnak. Az új évadnak nagy reményekkel vágtunk neki. Úgy érzem, hogy a csapat eddig hozza azt a szintet, amit mi is elvárunk magunktól, illetve a közvélemény. Úgyhogy nagyon remélem, hogy a 2024-es évben is ott leszünk az élbolyban. Nem lesz egyszerű, hosszú még a bajnokság. Az a célunk, hogy ismét ott legyünk a legjobbak között, szerintem nagyon jó úton haladunk, úgyhogy reménykedünk a hasonló folytatásban."

A sportos évzárón játékos feladatok, All star mérkőzés, tripladobó és zsákoló verseny, 60 másodperces kihívás várta a kisebbeket, nagyobbakat, felnőtt játékosokat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek