1 hónapnál régebbi cikk

Új utcajelző táblákkal gazdagodott a Szedereskerti Lakónegyed
Fehérvár Médiacentrum fotója
Madarász Dominik
Új utcajelző táblákkal gazdagodott a Szedereskerti Lakónegyed

25 új, utcanévjelző táblával gazdagodott a Szedreskerti lakónegyed. Egyebek mellett új táblát kapott a Szeder köz, Szeder utca és a Bregyó köz is. A beruházás 2,6 millió Forintból valósult meg, a fejlesztések azonban nem állnak meg, Feketehegy-Szárazréten további fejlesztések valósulnak majd meg.

Palotai út, Szeder utca és Szeder köz, valamint a Bregyó köz és Szedres dűlő kapott egyebek mellett új névtáblákat. A kilences számú választókerülethez tartozó városrészben összesen 25 táblát helyeztek ki, ennek munkálatai csütörtökre fejeződtek be. A kivitelezést a Városgondnokság munkatársai végezték.

"A munkálatok a tavalyi évben kezdődtek el, ekkor bejártuk képviselő úrral a területet és meghatároztuk azokat a helyszíneket ahova az új táblákat elhelyeztük. A kollégák leszállították a táblákat, lefúrták, lebetonozták és most már mindenki örömére huszonöt helyen láthatóak, a városlakók örömére"-mondta el Bakró-Nagy Tamás, közlekedés divízióhelyettes.

Feketehegy-Szárazrét önkormányzati képviselője csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a táblák beszerzése és a munkálatok összesen 2,6 millió Forintba kerültek.

"Valamennyi választókerülethez tartozó utcához kikerültek a jelzőtáblák, és úgy érezzük ezzel egy keretet adtunk a városrésznek"- hangzott el a sajtótájékoztatón.

Szigli István elmondta azt is, hogy a Feketehegy-Szárazréten lévő utcajelző táblákat nagyobbra, olvashatóbbra cserélik, várhatóan májusig bezárólag.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek