Minden egy helyen a boldog igenek napjára! Mik a lehetőségek Székesfehérváron?
·StílusA menyasszony barátnője·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Hegyvári Bálint
Minden egy helyen a boldog igenek napjára! Mik a lehetőségek Székesfehérváron?
·StílusA menyasszony barátnője·Utolsó frissítés: undefined

Különleges dizájn, exkluzív ötletek megvalósítása, eszközbérlési lehetőségek – a fehérvári HEGYVARI’s Design és RoseArt Kft. rengeteg ötletet kínál a jegyespároknak a nagy nap tervezéséhez, mind a násznép meginvitálása, mind a kényelem szempontjából.

A menyasszony barátnője kilencedik része ismét izgalmas információkat tartogat a nézők és az olvasók számára. A Fehérvár Televízió esküvői magazinműsorában Kovács Kata ceremóniamesterrel ezúttal a meghívókkal kapcsolatos trendekre és az eszközbérlés előnyeire helyeztük a hangsúlyt.

Minden egy helyen a boldog igenek napjára!

"A HEGYVARI’s Design és a RoseArt Kft. produktumait precizitás, kreativitás, egyediség jellemzi, nálunk szinte mindent egy helyen megkaphatnak vagy éppen kibérelhetnek a szerelmesek" - fogalmaz Hegyvári Bálint tulajdonos, kreatív vezető. A nagy napot mindenki személyre szabottra tervezi. Itt megálmodhatja a pár a legkülönlegesebb köszönő vagy épp tanú felkérő ajándékokat, az ültetési rendet tartalmazó kártyákat, és persze meghívókat.

Hódít az aranyszín, de a rosegold is, azaz a rózsaszín árnyalatok arannyal való kombinálása.

Sok jegyespár választja ezt a stílust az esküvőre. A jegyesek egyik kedvence a 3D-s, kihajtható, valamint a plexi meghívó. Utóbbi nemcsak izgalmas, időtálló is.  A hagyományostól egészen az exkluzív kérésekig minden kívánságot teljesítenek. Szöveg, motívum, geometriai forma is nyomtatható bele.

Ide kattintva különleges esküvői idézeteket, valamint frappáns, rövid, romantikus vagy éppen vicces szövegminták is letölthetők díjmentesen.

De magazinműsorunkban ezúttal nem csupán az esztétikára fókuszálunk! A komfort is nagy hangsúlyt kap: bemutatjuk a Chiavari széket.

A különleges amerikai bútordarab egyebek mellett fehér, ezüst és arany színekben is elérhető ma már.


Ezzel az esküvő, lakodalom stílusa eleganciát tükröz, egyben biztosított a vendégek kényelme is, melyhez más bútorok, például asztalok bérlésére is van lehetőség, valamint elérhetők a különleges dekorációk, az asztalszámmal ellátott plexitáblák, melyek a menüsort tartalmazzák a vacsoraasztalon, de plexi köszöntőtábla is bérelhető az esküvő helyszínére.

Legfrissebb adásunk ide kattintva is elérhető, de minden részről hírt adunk a Fehérvár Televízió YouTube-csatornáján, és a Fehérvár Hetilapban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek