Hajnalig tartó buli egy korszerű fehérvári miliőben
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Hajnalig tartó buli egy korszerű fehérvári miliőben

Már a beérkezéskor különleges élményt szerzünk, amikor a fehérváriak kedvelt éttermébe látogatunk. Egyedi stílusa, fiatalos hangulata miatt sokak kedvencévé vált, ezért mi is szerettük volna kipróbálni, mit nyújt. Mindenféle túlzás nélkül: hazaérkeztünk a Beat Étterembe lépve!

A menyasszony barátnője című magazinműsor hetedik részében egy izgalmas helyszínre kalauzoljuk az olvasókat Kovács Katával.

A műsor háziasszonya sok év tapasztalattal a háta mögött azt vallja, a megfelelő helyszín kiválasztása a legfontosabb téma a nagy nap előtt.

Ezúttal a Beat Étterem adottságait vettük górcső alá: a helyszín több részből áll.

Az épületben külön rendezvényterem is található, aminek az elrendezése nagyon vonzó külsőt kölcsönöz, éppen ezért több eseménynek ad otthont: kiemelt rendezvények itt a lakodalmak, melyekhez külön helyszínt is biztosítanak a jegyespároknak az öltözködésük idejére.

Maga a rendezvényterem nyolcvan-kilencven fő befogadására alkalmas – tudtuk meg Nagy Krisztinától, a Beat Étterem esküvőszervezőjétől, aki hozzátette, azért szeretik a párok ezt a környezetet, mert modern, jó elosztású, stílusos, korszerű felszerelésekkel ellátott, hangszigetelt terem.

A Beat Étterem környezete nem csupán esztétikájával hódít, tematikus teremelosztása is csalogató. A buli pedig hajnalig is tarthat!

Ezek miatt egyre keresettebb a hely, éppen ezért Nagy Krisztina elmondta, amikor a nagy napról van szó, érdemes a jegyespároknak időben, nagyjából egy évvel a nagy nap előtt lefoglalniuk a helyszínt, hiszen az utóbbi években már nemcsak a tavasz és a nyár az esküvők szezonja, sok lakodalom van ősszel is. Nagy Krisztina hozzátette, a nagy nap vacsoramenüjét is fontos előre egyeztetni!

Ami az ételeket illeti: a lakodalmi asztalnál ínycsiklandó finomságok fogadják a násznépet, a menüsor változatos, amely mellé még a kenyeret is a helyszínen készítik, és természetesen az ételérzékenyekre, az ételallergiásokra is gondolnak.

A magazinműsor adásai elérhetők a tévé YouTube-csatornáján, az fmc.hu oldalon és hírt adunk azokról Fehérvár Hetilapunkban is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek