A táncparketten demokrácia van! A fehérvári esküvő-DJ mesél a trendekről
·ZeneA menyasszony barátnője·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss Attila
A táncparketten demokrácia van! A fehérvári esküvő-DJ mesél a trendekről
·ZeneA menyasszony barátnője·Utolsó frissítés: undefined

Indulhat a banzáj! Élményt ad és megalapozza a jó hangulatot – azaz az esküvő-DJ nemcsak a ceremónia és a lakodalom hangosítója, no meg „zenelejátszója”, ennél sokkal több! Egy profi esküvő-DJ vázolta nekünk a lagzis zenetrendeket, a bulik jó hangulatának titkát.

A pörgős, dinamikus zenék mindig nyerők!

A jegyespároknak mindig nehéz falat a zenék összeállítása a nagy napra. De valójában ez nem is feltétlenül az ő dolguk! Így aztán egyre többen döntenek ma úgy, hogy az élő zene mellett vagy helyett az ifjú párok dj-re bízzák magukat. Éppen ezért A menyasszony barátnője nyolcadik adásában Kovács Kata ceremóniamesterrel szeretnénk a házasulandóknak segítséget nyújtani ebben a témában is. No, de milyen támpontok alapján induljanak el ebben a kérdésben a szerelmesek?

Kiss Attila, esküvő-DJ több mint háromszáz esküvővel a háta mögött felvázolta nekünk a zenei stílusirányzatok igényes, keresett repertoárját.

Rengetegen szeretik a mulatóst, amely a DJ szerint igazi „házibulihangulatot” generál a lakodalmakon, főként a vacsorát követően, ugyanakkor még mindig menő a külföldi és hazai retro, de hódít a külföldi pop és rockstílus, emellett a kétezres évek számai, valamint a modern elektronikus zenék is hatalmas bázist találnak maguknak a lagzikon.

Sok esetben arra is van lehetőség, hogy a bulin zenét kérjenek a családtagok a DJ-től, aki igyekszik kielégíteni a násznép kívánságát, hiszen neki is az a célja, hogy a buli örök élmény maradhasson. A DJ szolgáltatása alatt a zenék eredetiben, stúdióminőségben szólalnak meg.

A táncparketten demokrácia van! "

- fogalmaz Kiss Attila. Azaz az esküvő-DJ minden párt támogat abban minden, hogy a kívánt zenelistát megvalósítsa a nagy napon, de mint fogalmaz, a lagzikban a násznép nem parancsszóra érzi jól magát!

Az esküvő dj univerzális: megoldja a komplett rendezvény hangosítását a szertartással együtt, és fénytechnikával felszerelve érkezik a helyszínre, hogy a fotós és a videós kiváló felvételeket készíthessen az esti buliról. 

Legfrissebb adásunk egy kattintással elérhető cikkünk alatt, de minden részről hírt adunk a Fehérvár TV YouTube-csatornáján, és a Fehérvár Hetilapban is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek