2 hónapnál régebbi cikk

Az oltárig kísértük a fehérvári párokat! De házasodhatsz még velünk, ha lemaradtál róla!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Füri-Hartmann Henriett
Az oltárig kísértük a fehérvári párokat! De házasodhatsz még velünk, ha lemaradtál róla!

Inspiráció, ötletelés - ez volt a célja annak a Fehérvár Televíziós esküvői műsornak, amely három hónapra költözött be a fehérvári házasulandók nappalijába. A menyasszony barátnője című, tizenkét részes magazinműsorban a stresszmentes igenek titkát kerestük.

Hogyan készüljetek fel a nagy napra alaposan? Mi a titok, mitől lesz nyugisabb és stresszmentesebb a házasságra való készülődés? Ezekhez adunk tippeket, és, hogy a bőség zavarában ne vesszetek el otthon egyedül, kiváló fehérvári szolgáltatókat is bemutatunk nektek.

A Fehérvár Médiacentrum és a fehérvári Kovács Kata ceremóniamester közös együttműködésében olyan témákkal készültünk olvasóinknak, nézőinknek, melyek fontos alappillérei a nagy napnak.

Ha valaki lemaradt volna az esküvői magazinműsorunk részleteiről, most újra megmutatjuk, kik és miben segítenek a szerelmeseknek 12 részen keresztül.

Az igenek napja meghatározó pillanat a menyasszony és a vőlegény életében. Ugyanakkor sokszor szembesülnek a párok a készülődés időszakában a kapkodással, vagy éppen azzal, hogy valamit elfelejtettek elintézni, esetleg már nincs rá idő.

A menyasszony barátnője mankó lehet a házasulandók számára!

A február végén induló magazinunk első részében a műsor háziasszonya, Kovács Kata ceremóniamestert és munkásságát mutattuk be. Az esküvők modern házigazdája a házasságkötés megtervezéséhez, a nagy nap lebonyolításához nyújt a pároknak segítséget, és sokszor lelki támogatást is: az álmotokból valóságot alkot!

Ezért is kapta eddigi munkája során azt a jelzőt, ami egyben visszajelzés a jegyesek, a násznép részéről számára: A menyasszony barátnője. Így aztán műsorunk házigazdájaként a további részekben is szolgál nektek tippekkel. Álomtól a házasságkötésig: a Fehérvári ceremóniamester mesél és tippeket ad.

A magazinműsor második adásában az „igenek házába” látogatunk: megismerhetik a párok a Hiemer-ház különleges adottságait, történetét, funkcióját, s hogy miért is számít kuriózumnak. Az álomba illő igenek háza.

Ezt követően harmadik részünkben egy fehérvári jegyespár enged bepillantást életük egyik legszebb időszakába: Harkányi Cintia és Druzsin Márton hét éve alkotnak egy párt, nagy izgalommal készülnek a nagy napra, melyre már csak néhány hetet kell várniuk. Az oltár felé vették az irányt: fehérvári jegyespár enged bepillantást életük egyik legszebb időszakába.

Aztán lencsevégre kaptunk egy kiváló fotós-videós házaspárt munka közben negyedik adásunkban: minőség egy életre, profi felvételek a nagy napodról, ezt ők garantálják neked! Füri-Hartmann Henriett és Füri Martin mesélnek a kulisszatitkokról, arról, mi a tökéletes fotó és videó titka, ami aztán örök emlékeket őriz a nagy napotokról. Minőség egy életre, profi felvételek a nagy napodról - fehérvári fotós és videós mesél a kulisszatitkokról.

A menyasszonyi ruha kiválasztása sem maradhatott ki, hiszen a hölgyek mindig izgatottan keresgélik a számukra tökéletes darabot a nagy napra, ötödik adásunkban éppen ezért annak jártunk utána, milyen trend hódít ma az esküvői ruhák piacán, így aztán az Elizabeth Esküvői és Alkalmi Ruhaszalonba látogattunk. Stílus, divat: menyasszonyi ruhatrendek 2024-ben.

Hatodik adásunkban a vőlegények esküvői gardróbszobájába költözünk, a korszerű, elegáns viseleteket mutattuk be hatodik adásunkban. A Duett Ruházati Boltban kerestük a sármos megoldásokat.

És, ha megvan a megfelelő ruha, hetedik adásunkban jöhet a hajnalig tartó buli helyszínének kiválasztása: különleges miliőbe csöppenünk, amikor betérünk a Beat Étterembe. A helyszín minden kritériumnak megfelel: itt kényelmesen megvacsorázhatunk, a parkett ördögei lehetünk, de még fotósarok is van a rendezvényteremben, emellett a bárpult is karnyújtásnyira van.

Ám a táncparketten demokrácia van, ha a zenéről van szó! Erről már egy fehérvári esküvő-dj, Kiss Attila mesélt nekünk nyolcadik adásunkban, aki megosztotta velünk, mi a trend a zenei repertoárt illetően ma a lagzikban, és mi van akkor, ha más zenére szeretné ropni az ifjú pár, no meg a násznép? Egy biztos: a pörgős, dinamikus zenékkel mindig nyert ügyünk lehet!

Arról pedig, hogy mivel lepd meg, és mivel invitáld meg alkalomhoz illően családodat a nagy napra, kilencedik részünkben a HEGYVARI's Design – RoseArt Kft. gondoskodik. Nemcsak kiváló ötleteket kínál nektek Hegyvári Bálint és Hegyváriné Kucsera Gina a meghívóitok megtervezéséhez, elkészítéséhez, itt eszközöket is bérelhetsz, mint pl. az igazán elegáns, letisztult, amerikai Chiavari szék.

No, de nem hiányozhatnak a sorból az édességek sem: tizedik adásunkra megéheztünk, így aztán a fehérvári Tortapalota mutatta meg nekünk az idei év trendjét a menyasszonyi tortákat és a süteményeket illetően. Összeállítjuk a lagzis desszertasztalt a nagy napotokra, hiszen fontos, hogy az esküvőd ne csak szép, ízes is legyen!

És természetesen nem hagytuk smink és haj nélkül a menyasszonyokat! Tizenegyedik adásunkban kutattuk fel az idei év trendjét ezekben a témákban: megtudtuk, hódít a lokni és a természetesség! Az egység, az összhang a fontos, ezek alkotják meg a harmóniát a menyasszonyok külsejét illetően a nagy napon. Ezt vallja Juhász Tímea kozmetikus mester, és Álland Tünde hajgyógyász.

Záróadásunk pedig mi másról szólhatna, mint a hosszú, boldog házasság titkáról. S, ha már az oltárig kísértük a jegyespárokat, szerettük volna azt is megmutatni nekik, az igenek nem csupán egy napra szólnak! Ha a megfelelő társ van mellettünk, akkor a támogató kéz, a szerető szív és az őszinte lélek egy életen át elkísér és összeköt bennünket!

Egy több mint negyven éve boldog házasságban élő fehérvári párt mutatunk be nektek: a Pálfi család története okoz megható pillanatokat, ezzel búcsúzik tőletek A menyasszony barátnője! Mi a hosszú és boldog házasság titka? Négy évtizednyi szerelemről beszélgettünk a fehérvári Pálfi házaspárral.

Adásaink továbbra is elérhetőek a Fehérvár Televízió YouTube-csatornáján. A menyassszony barátnője - YouTube

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek