1 hónapnál régebbi cikk

Május 10-ig lehet nevezni a TESZ futásra
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Május 10-ig lehet nevezni a TESZ futásra

Pünkösdhétfőn ismét megmozdul a Belváros. Május 20-án tizenharmadik alkalommal várják a székesfehérvári futókat a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyre, ahol a mozgás örömén túl a fehérvári iskolákért is futhatnak a résztvevők. 

Immár 13. alkalommal rendezik meg a „Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért" utcai futóversenyt a környezetvédelmi világnap alkalmából. Pünkösdhétfőn, idén május 20-án, 17 órakor rajtolnak el a versenyzők a Rákóczi utca-Várkörút kereszteződéséből, hogy 4,8, illetve 11,2 kilométert egyéniben, vagy váltóban megtéve tegyenek újabb (futó)lépéseket egészségükért. A nevezéseket a 4,8 és 11,2 kilométeres távokra május 10-én, pénteken 12.00 óráig adhatják le a jelentkezők!

Nem marad el a DEPÓNIA futás sem, melynek rajtja 18.30 órakor lesz, jelentkezni pedig kizárólag a helyszínen, egy laposra taposott PET-palackkal lehet.

A DEPÓNIA futás 1,6 kilométeres távján kicsik és nagyok egyaránt közösen kocoghatnak. A sportolók nem csak a mozgás öröméért és a tisztább környezetért, de az oktatási intézményekért is futnak: a futást idén is felajánlhatják az általuk választott fehérvári iskolának. A nyolc legnépszerűbb intézmény pedig értékes nyereményekben részesül.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek