3 hónapnál régebbi cikk

Konferenciát tartott Fehérváron a FIVOSZ
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Konferenciát tartott Fehérváron a FIVOSZ

Miért fontos a marketing? Hogyan tudjuk segíteni a termékünket, a szolgáltatásunkat a piacon? Mi jellemzi Fejér vármegye vállalkozásmenedzsmentjét? Többek között ezekre a kérdésekre kaptak választ azok, akik ellátogattak a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének konferenciáján. 

A Mathias Corvinus Collegium székesfehérvári képzési központjában tartotta konferenciáját a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége. A résztvevők többek között arról hallhattak, hogyan kell a marketinget felépíteni, alkalmazni. A mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségekről, milyen a jó arculat, hogy néz ki egy jó weboldal, hogyan kell a közösségi oldalakat jól kezelni.

"Mikor, hol és kinek szeretnénk üzenni, ettől függ, hogy melyik platformot választjuk. Ha mindenkit szeretnénk elérni, azt mondjuk, hogy mindenki a célközönségem, az én szolgáltatásom mindenkinek jó, akkor nem fogunk elérni senkit. Minél jobban specifikus az üzenetünk, minél jobban leszűkítjük azt, hogy kinek szól, annál jobban magára fog ismerni, amikor olvassa az üzenetet" - mondta el Vonnák Péter, az innoGold Pro Kft. ügyvezető igazgatója. 

Lehrner Lóránt, a Székesfehérvári Tudományos és Innovációs Park Nonprofit Kft. ügyvezetője a Fejér vármegyei vállalkozásmenedzsmentről beszélt a hallgatóságnak. Mint mondja, Székesfehérvár elhelyezkedése jó, közel van a Budapesthez, a Balatonhoz. A vállalkozások számára is ideális hely. Képzett munkaerő áll a cégek rendelkezésére. 

"Akár a felsőfokú, akár a középfokú oktatás miatt is, Budapest közelsége miatt is folyamatosan rendelkezésre áll. Elég rugalmas, sok fiatal diplomással, tapasztalt szakemberekkel lehet találkozni. Gazdasági támogatások, pályázati lehetőségek vannak. A regionális vállalkozásfejlesztési alapítványt, központot is meg lehet kérdezni." - emelte ki Lehrner Lóránt.

Fehérváron hét ipari park van. Sok közepes vállalkozás működik, biztonságot ad a városnak hosszú távon, hogy heterogén ipari szereplőkkel rendelkezik. Mint Lehrner Lóránt mondja, kedvező környezet áll a vállalkozások rendelkezésére. Az M81-es fejlesztés is a cégek hasznára válik majd.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek