2 hónapnál régebbi cikk

Azeri csapat ellen kezd a Vidi a KL-ben, megvan az új szakmai stáb is
Fehérvár Médiacentrum fotója
UEFA
Azeri csapat ellen kezd a Vidi a KL-ben, megvan az új szakmai stáb is

Mozgalmas nap a szerdai Fehérvár FC számára, ugyanis már kora délutánig eldőlt, ki lesz az ellenfele az UEFA Konferencia Ligában, illetve kik lesznek az új vezetőedző, Pető Tamás segítői az új szakmai stábban.

Az azerbajdzsáni Sumqayit FK vár a Fehérvár FC labdarúgó csapatára a Konferencia Liga 2. selejtezőkörében. Az UEFA mai sorsolásán az is kiderült, hogy az első meccsre július 25-én idegenben, a visszavágóra pedig augusztus 1-jén a Sóstón kerül sor, de az UEFA illetékesei dönthetnek a pályaválasztói jog esetleges felcseréléséről, amiről június 20. (csütörtök) 18 óráig tájékoztatniuk kell az érintett klubokat, míg a pontos kezdési időpontok véglegesítése június 26-ig fog megtörténni.

A párharc esélyese a Vidi, de ma már nincs könnyű csapat a mezőnyben nemzetközi szinten, amiről éppen a fehérvári piros-kékek tudnának bőven mesélni, hiszen az elmúlt évtizedben estek már ki előzetesen esélytelenebbnek tartott montenegrói, liechtensteini és örmény klubok ellen, tehát az esély egyelőre csak elméleti.

A sorsolás előtt jelentette be új szakmai stábját a legutóbbi NB I-es idény 4. helyezettje: Pető Tamás vezetőedző munkáját asszisztensedzőként Polonkai Attila és Gunther Zsolt, kapusedzőként Hegedüs Ferenc, videóelemzőként Pap Bence segíti majd.

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek