2 hónapnál régebbi cikk

Idén is a Karitász Csoporttal táboroznak a gyerekek
·Programoktábor·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Megyeri Zoltán
Idén is a Karitász Csoporttal táboroznak a gyerekek
·Programoktábor·Utolsó frissítés: undefined

A Karitász csoport idén is megtartja napközi táborát a rászoruló gyermekeknek.

Hétfőn, július 22-én elindult a Karitász Csoport 2024-es nyári napközis tábora. Az önkéntes csoport számos jótékony célú rendezvénye közé tartozik már több mint 25 éve a rászoruló nagycsaládosok gyermekei részére rendezett egy hetes tábor. Idén több mint 40 általános iskolás érkezett az Öreghegyi Római Katolikus Plébániába, ahol színes programok várták őket.

A hét elején a kézműves és sport foglalkozások mellett érkezett a gyerekekhez például kutyaoktató is, akivel megtanulhatták hogyan kell viselkedni egy házi kedvenccel valamint hogy hogyan válhatnak felelős gazdivá. A hét második felében buszra szállnak majd a táborozók, és meglátogatják a vármegye különböző érdekességeit, így például a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyt vagy a Tordasi Westernfalut. A délelőtti programok után délután minden nap lehetőség van a szabad játékra, de közös egyházi énekek tanulására is. 

A Karitász Csoport idén is gyűjtést rendez a rászoruló nagycsaládosoknak, hogy megkönnyítsék az iskolakezdést. Az adományokat, felajánlásokat augusztus 20-ig várják a plébánián vagy a csoport számlaszámán: 
10702105-46915803-52000001
SZÉKESFEHÉRVÁR-ÖREGHEGY RÓMAI KATOLIKUS PLÉBÁNIA
megjegyzés: KARITÁSZ

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek