1 hónapnál régebbi cikk

Még véletlenül se indulj útnak a Balatonra az M7-esen
·Közlekedésdugó·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Még véletlenül se indulj útnak a Balatonra az M7-esen
·Közlekedésdugó·Utolsó frissítés: undefined

Az autópályán ugyanis olyan erős a forgalom reggel óta, hogy csak lépésben lehet haladni az Útinform közlése szerint. Kerülőutat javasolnak a pihenni indulóknak.

Lassabb haladásra kell készülni - közölte az Útinform. 

Az M1-M7 közös kivezető szakaszán és onnan tovább az M7-es autópályán, a fővárostól a Balaton felé annyira erős a forgalom, hogy telített sávokon lehet autózni, Budapest és Martonvásár között, továbbá a Váli völgyi szakaszon, de már a székesfehérvári és a polgárdi szakaszon is időszakosan tolódnak a járművek.

Az autópályán jelentős torlódás van, ezért érdemes kerülőutat választani. Például az M7-es helyett igénybe vehető az M6-os autópálya is, amelyről több csomópontnál is vissza lehet jutni az M7-es autópályára például a 62-es, 64-es főutakon keresztül.

Kapcsolódó
Székesfehérváron át vezet a titkos, dugókerülő út a Balatonra

Hőségriadó idején is jó választás lehet az az alternatív útvonal a Balatonra, ami Budapestről indulva Székesfehérváron át vezet a tó partjáig. Kicsit ugyan hosszabb, mint az M7-es autópálya, de garantáltan nem lesz dugó útközben.

Ugyanakkor érdemes a hosszú hétvégét eltölteni Székesfehérváron is. Itt a középkorba utazhatunk négy napon keresztül, részletes programot mindenki ITT talál. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek