Ismét jó adni! Ezúttal a Velencei Gyermekotthon kis lakóiért fogtak össze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss-Dávid Renáta
Ismét jó adni! Ezúttal a Velencei Gyermekotthon kis lakóiért fogtak össze.

Együttérzés, támogatás, adomány - állami gondozásban élők számára rendeztek jótékonysági eseményt augusztus utolsó napján Sukorón. Az Adni Jó Kupa csapata a Velencei Gyermekotthon lakóiért hirdette meg programját. 

Elszánt játékosok, bemelegítő passzok és hangolódás.

Így készültek a 18. Adni Jó Kupa versenynapjára a csapatok  az augusztus utolsó napján megrendezett jótékonysági programra Sukorón.

Horváth Péter, az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány kurátora elmondta: "Szeretnénk ezeknek a gyerekeknek divatos új cipőket vásárolni, ugyanis lehet, hogy valakinek ez mindennapos program, de nekik ez nem feltétlenül valósult még meg az életük során. Rengeteg csapat nevezett a jótékonysági versenyre, a befolyt összeget a fiatalokra fordítjuk, ami már rendelkezésünkre áll az 1,4 millió forint."

A tárgyi ajándékok mellett természetesen élményekkel is gazdagodhattak a fiatalok az eseményen!

A jó hangulatú barátságos mérkőzéseken rengeteg szép gólt is láthattak, három pályán rúgták a bőrt a csapatok párhuzamosan.

De légvár, arcfestés, koncert is várta őket, no meg az adakozni vágyó látogatókat. A nevezési díjból, sportmezekből, „” kampányból befolyt összeget a gyermekotthonban élő fiatalok segítésére fordítják a szervezők. Az önfeledt sport, a közösségkovácsoló esemény célja idén is sokakat mozgatott meg, és nemcsak a pályán, de azon kívül is.

Egyértelműen a jótékonysági kispályás labdarúgótorna volt az egyik kedvenc programelem a látogatók számára, összegyűltek a sport szerelmesei a pályán, de a pályák körül is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek