Oszvald Marika és kiváló operettslágerek szórakoztatták a fehérvári nyugdíjasokat
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Oszvald Marika és kiváló operettslágerek szórakoztatták a fehérvári nyugdíjasokat

1991 óta miden év október első napján az időseket ünnepeljük világszerte. Székesfehérvár idén is gálaműsorral fejezte ki megbecsülését a város idős lakói iránt. Ehhez kapcsolódóan szerda délután az ARÉV Sportcsarnokba várták a szépkorúakat.

Idén is zenés ünnepi műsorral ajándékozta meg a város szépkorúit az Idősek Világnapja alkalmából Székesfehérvár Önkormányzata. Az Alba Regia Sportcsarnokban rendezett ünnepi gálán Cser-Palkovics András polgármester mondott köszönetet a vendégeknek mindazért, amit Székesfehérvárért tettek.

Ezúttal is fergeteges ünnepi gálaműsor szórakoztatta a közönséget: a Fedák Sári Színház tagjai és hazánk egyik legnépszerűbb előadóművésze, Oszvald Marika kápráztatta el a szépkorúakat operettslágerekkel.

Az ENSZ 1991-ben hirdette meg első alkalommal az Idősek Világnapját október elsején.

Azóta a világ számos országában, így hazánkban is évről évre szerveznek programokat abból az alkalomból, hogy felhívják a figyelmet az idős emberekre, arra, hogy tapasztalatuk, tudásuk révén hasznos tagjai a társadalomnak.

Székesfehérvár Önkormányzata minden évben zenés műsorral köszönti a város szépkorúit, hogy kifejezze az irántuk tanúsított megbecsülést, tiszteletet és szeretetet.

A Fehérvár TV összeállítása a rendezvényről itt látható:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek