A legszebb Disney dallamok egy egész estén át
Fehérvár Médiacentrum fotója
Megyeri Zoltán
A legszebb Disney dallamok egy egész estén át

Gyermekkorunk és napjaink legszebb Disney meséinek dalai csendültek fel a Krisztus Király Plébánia Közösségi Házban. A mesélő dallamok című zenés esten a Molnár Antal Zeneiskola növendékei és a Vox Mirabilis Kamarakórus közösen örvendeztette meg a közönséget.

A hercegnő és a béka című Van egy város című zenéje is  felcsendült a Mesélő dallamok elnevezésű esten a Krisztus Király Plébánia Közösségi Házban. A Vox Mirabilis Kamarakórus a Molnár Antal Zeneiskola növendékeivel közösen állított össze repertoárt a kilencvenes, 2000-es évek és napjaink legszebb Disney meséiből. A zenés eseményt második alkalommal szervezték meg, most is nagy népszerűségnek örvendett a kicsik és nagyok körében egyaránt.

"Koreográfia is tartozik a zenékhez, így éppen ezért nem volt egyszerű dolga az énekeseknek, viszont éppen ettől válik izgalmassá számukra, és a közönség számára is" - mondta el Zemlényi Katica, a Vox Mirabilis Kamarakórus karnagya.

A koncert megálmodója, Zemlényi Eszter, operaénekes, énektanár, akinek célja az volt, hogy könnyűzenét is csempésszen tanítványai mindennapjaiba. Elárulta, a mesedalokat ők maguk válogatták ki, mindenki a kedvencét. Az est játékmestere, aki egyben a rendezője is, Bojtos Luca, volt.

Az Operettszínház művésze mellett a csütörtök esti eseményen zongorán közreműködött Baja Mónika, gitáron játszott Csizmazia Zsolt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek