Hírek
2021. 11. 10., 13:45Hírek,támogatásA családtámogatások összege is emelkedik 2022-benA minimálbér emelkedésével a családtámogatások összege is nő január elsejétől - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán a Facebook-oldalán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 10., 11:00
Hírek,Fejér Vármegyei Szent György KórházSok milliós adományt kapott a fehérvári kórház gyermekosztályaKedden délután adták át hivatalosan a legutóbbi Fejér megyei jótékonysági vadászaton befolyt összegből vásárolt készülékeket a Fejér Megye Gyermekeiért Alapítványnak. A kórház gyermekosztálya egy az epilepszia diagnosztizálását segítő készülékkel is gazdagodott.
2021. 11. 10., 09:20HírekkoronavírusKoronavírus: 8434 új fertőzött, 98 elhunytAz elmúlt nap során 8434 új fertőzöttet diagnosztizáltak. A kórházakban műtéteket halasztanak el a járvány negyedik hulláma miatt.
2021. 11. 10., 06:41Közlekedés,télMár eshet a hó: a közútkezelő felkészült a télreA Magyar Közút Nonprofit Zrt. idén is november 10-től kezdődően az enyhe őszi idő ellenére, a jogszabályi előírások szerint az ország teljes területén téli üzemmódra, ezzel együtt 0-24 órás szolgálatra váltott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 09., 19:22
Hírek,bűnügyBepárásodott az ablaka, elütött egy 62 éves gyalogost FehérváronKözúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség miatt indult büntetőeljárás egy 22 éves nővel szemben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 09., 18:35
HírekbűnügyFelfüggesztett börtönbüntetést kaptak kényszeretetésért a Fejér megyei óvodai dolgozókElső fokon közérdekű munkára ítélte a vádlottakat a bíróság, azonban a Székesfehérvári Járási Ügyészség próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés, valamint foglalkozástól eltiltás kiszabása miatt fellebbezett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 09., 15:35
Hírek,közlekedésKésőbb érkezik az elektromos csuklós busz FehérvárraTechnikai okok miatt nem kezdődik meg csütörtökön az elektromos csuklós autóbusz kéthetes próbaüzeme Székesfehérváron.
2021. 11. 09., 10:06HírekszeméremsértésVárandós kismama előtt maszturbált egy férfi az egyik fehérvári fürdőben, a bizonyításhoz további szemtanúk jelentkezését várjákA férfi először elismerte tettét, elnézést kért, ám a kiérkező rendőrök előtt már tagadott - mondta el a sértett nő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
2021. 11. 09., 09:19HírekkoronavírusKoronavírus: már közel 500-an vannak lélegeztetőgépenTegnap óta 4588 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 103 Fejér megyei.
2021. 11. 09., 06:27Hírek,balesetNyerges vontató ütközött kisteherautóval a 81-es és a 7-es főút csomópontjábanA tűzoltók Székesfehérvár határában, a Szent Flórián körúton végzik a mentést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 08., 18:04
Gazdaság,vásárlásFejér megye még mindig erős vásárlőerő tekintetében, Székesfehérvár nincs a top 10-es városok közöttMagyarország pedig az Európai Unióban idén is a 30. helyen áll az országok összehasonlításában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 08., 13:12
Közlekedés,ÖreghegyLakó-pihenő övezetbe sorolták az öreghegyi Rózsahegyi utcátAz intézkedések célja a biztonság növelése, és az utóbbi időben kialakult – tehergépkocsik okozta – átmenő forgalom megszüntetése.
2021. 11. 08., 10:52Hírek,benzinVégre egy kis üzemanyagár-csökkenés a benzinkutakonHosszú drágulási sorozat törik meg a hazai töltőállomásokon.
2021. 11. 08., 09:11HírekkoronavírusKoronavírus: Fejér megyében 613 új fertőzöttet azonosítottak 3 nap alattAz aktív koronavírus-fertőzöttek száma közelít a 70 ezerhez Magyarországon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 08., 06:30
Időjárás,őszEső, köd, napsütés és fagy - elég változékony lesz az idő a hétenFrontok alakítják Magyarország időjárását, előbb egy melegfront, majd vasárnap este egy hidegfront is érkezik. Ezek miatt kezdetben csapadékos és hűvösebb is lesz az időjárás. Keddtől viszont szárazabb, napsütéses idő lesz jellemző a jövő héten
2021. 11. 07., 17:16Közlekedés,vasárnapi szubjektívLégyszi, teherautóval ne állj be a családi parkolóhelyre!A múltkor éppen családi nagybevásárlást tartottunk a férjemmel, amikor észrevettem, hogy egy teherautó nagy lendülettel parkolt be az egyik fehérvári diszkontnál a családi parkolóhelyre. Persze, gyerek nem szállt ki belőle. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 07., 12:41
Hírek,pályázatFejér Termék 2022 – Év végéig várják a pályázatokatA Fejér Megyei Önkormányzat által életre hívott „Fejér Termék” pályázatra az idei év december 31-ig jelentkezhetnek a megye kiemelkedő minőségű kézműves termékeinek vagy minőségi élelmiszereinek előállítói.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 07., 11:00
Gazdaság,ingatlanIngatlanpiac: Fehérvár a legdrágább városok között szerepelAhogy arra idei év elmúlt hónapjaiban látható tendenciák alapján számítani lehetett lendületes növekedés várható az új lakóingatlanok piacán. Bár az átadott lakások száma minimálisan csökkent, az építési kedv kiugró - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 07., 08:57
Sport,TestszobrászatEurópa-bajnoki címnek is örülhettek a rocky táncosokMozgalmasan telt az elmúlt pár hét megyénk rocky táncosai számára. A KID Rock and Roll SE tagjai számos arany-, ezüst- és bronzérem mellett még Európa-bajnoki címet is szereztek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 11. 06., 18:17
Közlekedés,elektromos buszA fehérváriak is ingyen tesztelhetik a csuklós elektromos buszt novemberbenKét hétig novemberben a fehérváriak is ingyen kipróbálhatják az elektromos csuklósbuszt - jelentette be közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.
2021. 11. 06., 09:57Hírek,ügyintézésVáltozik november 8-tól a Fejérvíz személyes ügyfélszogálatának rendjeCsak előzetes időpontfoglalással fogadják az ügyfeleket, maszk viselése kötelező.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!